• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

20.02.2022

09:34

ZA OVO SE ŽIVI! Đani se emotivnim snimkom obratio supruzi - Njegove reči su ODRAZ velike ljubavi! (VIDEO)

Estrada

ZA OVO SE ŽIVI! Đani se emotivnim snimkom obratio supruzi - Njegove reči su ODRAZ velike ljubavi! (VIDEO)

Podeli vest

Đani ne krije koliko voli svoju suprugu Slađu.

Radišta Trajković Đani i Slađa Trajković decenijama su u skladnom braku, pevač uvek ističe da najviše na svetu voli svoju ženu.

Međutim, pre par meseci njegovoj supruzi dijagnostkovali su tumor bubrega, odmah je primljena u bolnicu, i ubrzo je operisana.

Đani je bio van sebe zbog celokupne sitacije, ali na sreću sve je prošlo u savršenom redi, i Slađa je puštena na kućno lečenje.

Pevačevi pratioci su navikli na njegovo kačenje slika i snimaka na društvenim mrežama i u svakom trenutku mogu da vide gde se nalazi i šta radi. 

Poslednji snimak raznežio je njegove pratioce, on peva Slađi pesmu dok ona stoji u beloj haljini, komentar koji je stavio ispod snimaka, rasplakao je mnoge. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djani (@djanimusic)

 

- Za ovo se živi - napisao je Đani na svom profilu i raznežio sve svoje kolege i pratioce.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija