• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - D. P.

21.02.2022

08:16

ŠOK INTERVJU! Lukas pred Evroviziju promenio stav o LGBT populaciji! NJEGOVI ODGOVORI ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA

Estrada

ŠOK INTERVJU! Lukas pred Evroviziju promenio stav o LGBT populaciji! NJEGOVI ODGOVORI ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA

Podeli vest

Aca Lukas (53) je pred svoj nastup na Pesmi za Evroviziju promenio stav o LGBT populaciji! Folker je nekada bio protivnik "Parade ponosa" i ponavljao da gejevi ne smeju da usvajaju decu, a sada samo pozitivno priča o njima.

Aca u intervjuu za Informer kaže da se čak i druži sa gejevima, koji su inače veliki fanovi Evrovizije.
- Nisam protiv gejeva, imam ih mnogo među prijateljima. Ne smeta mi ni kad stupaju u brakove, ma slobodno neka se žene! Međutim, nisam za to da usvajaju decu. Smatram da deca treba da imaju oca i majku, ali se trudim da i to prihvatim... Bude mi malo neprijatno kad u filmovima vidim dva muškarca kako se ljube, ali navići ću se i na to. Ne sviđaju mi se samo oni koji bi da šetaju goli po ulicama. Ni mi strejt ljudi ne paradiramo goli! 

Foto: Novak Đurović

Aca Lukas


 

Verujete li u pobedu na Pesmi za Evroviziju?
- Spremam se za naše takmičenje, pa ako prođem, videćemo šta će dalje biti. Voleo bih da odem u Torino i pobedim, kao što je i Marija Šerifović u Helsinkiju. Imam jednu šansu i hoću da je iskoristim i da u Srbiju dovedem Evroviziju.

Foto: Printscreen B92

Marija Šerifović


Da li ste u kontaktu sa Marijom? Da li joj se dopada vaša pesma "Oskar"?
- Nismo u kontaktu, nikad se nismo družili. Pričali smo dok sam bio u žiriju "Zvezda Granda ". Marija nema razloga da kaže da moja pesma ne valja.
 

Nataša Bekvalac kaže da je njen favorit Sara Jo.
- Natašu obožavam, ona mi je dobra drugarica, idem i na njene nastupe. Ne smeta mi što joj nisam favorit. 

Foto: Dušan Petrović

Nataša Bekvalac


Šta se dešava između vas i Sare Jo? Čas je kudite, čas je hvalite.
- Pogrešio sam što se tiče te devojčice. Nisam znao ko je ona, ali sam se zainteresovao za nju i shvatio da se radi o talentovanoj devojci. Sad o njoj mogu da kažem sve najbolje. Baš je talentovana. Odlična joj je pesma, Nataša nije pogrešila kad je rekla da joj je ona favorit.

Foto: Photo: Luka Bošković

Sara Jo


Verujete li u čaršijske priče da je domaći evrovizijski izbor namešten?
- Samo jedna stvar mi smrducka. Znamo ko će biti žiri na Evroviziji u Torinu, a ne znamo ko će biti kod nas! Još se kriju članovi  žirija kao zmija noge, a takmičenje počinje 3. marta. Zašto?! Ne pitam to da bih urgirao, već me zanima zašto ne mogu da znam ko će mene ocenjivati?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija