• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.02.2022

23:00

FOTOGRAFIJA CECE I ANE BEKUTE IZ PROŠLOSTI KRIJE TAJNU! Pevačice bile veoma bliske, a sada se ne druže!

printscreen

Estrada

FOTOGRAFIJA CECE I ANE BEKUTE IZ PROŠLOSTI KRIJE TAJNU! Pevačice bile veoma bliske, a sada se ne druže!

Podeli vest

Pevačice više nisu tkao bliske

U poslednje vreme spekulisalo se, o ne tako dobrom, odnosu Cece Ražnatović i Ane Bekute, a to je posebno dolazilo do izražaja na početku ove sezone "Zvezda Granda" kada su čak imale i sukob.

Foto: Printscreen You Tube

Nije uvek bila i lošim odnosima s Cecom... Ana Bekuta

Naime, Ana je jednom prilikom prozvala Viki Miljković zbog diplome, a Ceca je stala u njenu odbranu:

- Donesite vi vaše diplome da vidimo! Gledam te u oči Ana, sad si neprijatna, stvarno si neprijatna i to nije u redu- rekla je Ceca aludirajući na to što Ana nosi naočare za sunce, dok je ona gledala direktno u oči.

Foto: ATA Images

Družila se s Bekutom... Ceca

Ana Bekuta je čak i otkriila razlog svađe između Cece i nje pre izvesnog vremena:

- Tačno je da smo imale jedan nesporazum pre nekoliko godina. Ceca se nije pojavila na mojoj proslavi povodom 30 godina karijere i meni je to bilo bezveze. Još se Ceca prilagođava u Zvezdama Granda. Ja bih joj preporučila da bude ono što jeste. Ja je dugo znam, čak smo se jedno vreme intenzivno družile, samo treba da se opusti i otkravi. Vidim da se trudi i brzo će se uklopiti u naš sastav. Njoj naš sistem možda nije još najjasniji, mi se ipak znamo u dušu i znamo da okrenemo priču- objasnila je Ana u Grandu magazinu.

 

 

A o tome da su Ceca i Ana Bekuta bile dobre drugarice svedoči i fotografija njih dve. Na jednoj slici koja se sada pojavila na internetu, dve pevačice sede nasmejane i jasno je da su u odličnim odnosima.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija