• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2022

23:00

NA DAN SAHRANE, TATA MI SE JAVIO U SNU! Verica Rakočević progovorila o GUBITKU OCA!

Estrada

NA DAN SAHRANE, TATA MI SE JAVIO U SNU! Verica Rakočević progovorila o GUBITKU OCA!

Podeli vest

Modna kreatorka Verica Rakočević govorila je o svom ocu koji je umro pre skoro 30 godina.

Ona je drhtavim glasom otkrila kako se osećala nakon nenadoknadivog gubitka:

- Moj otac je umro pre skoro 30 godina i najdirljiviji trenuci moji su bili razgovori sa mojim ocem. Kada pogledam sada ušta su se ljudi pretvorili i koliko je ljude lako kupiti najveću zahvalnost dugujem svom ocu koji mi je usadio te karakterne osobine kojima se jako ponosim. Definitivno je stvorio od mene osobu koja nikada kada je ostala sama ispred ogledala pomislila nešto ružno o sebi. Ja sam grešila, ali nikada nisam pravila grešku sa namerom. Nikada nisam grešila tako da bih nekog povredila, ostala nekom dužna ili da ne bi ispunila svoju obavezu prema zakonu ili državi. Sigurno je bilo odluka kada sam bila gruba ili nepravedna, ali nikada iza toga nije bila loša namera - istakla je poznata modna kreatorka u emisiji "Realna priča".

Foto: Printscreen You Tube/Ras Televizija

Verica Rakočević

Navela je da joj se na tad sahrane njenog oca, on javio u snu i rekao joj da će uvek biti tu sa njom.

- Moja majka pokojna je imala samo 4 razreda osnovne škole. Njena energija je bila neverovatna, pritom jako tradicionalna da u trenutku kada sam ja njoj rekla da ja to ne mogu da gledam. Ona je rekla nemoj sine i idi tamo gde ćeš moći to sama da otpatiš. Tako da sam ja otišla na Sveti Stefan na dan sahrane, zamislila daje moj tata otišao negde daleko i da neće moći da se vrati. Tada sam imala 44 godine. Taj trenutak u 13 časova kada su njega sahranjivali, ja sam sedela na obali i plakala. Uveče sam imala apartman pored crkvice i legla sam da spavam. Dok je bio živ uvek mi je pričao da toliko radim, žurim i da ne veruje ni da ću mu doći na sahranu. Sanjala sam tada da sedim pored potoka i plačem za tatom što je umro, otac mi je tad prišao, zagrlio me i rekao nemoj da plačeš znam ja zašto ti nisi došla, ali ja sam uvek tu sa tobom. Tog trenutka kako sam spavala, samo sam otvorila oči i mogla sam da osetim te ruke i samo su se u jednom trenutku otpustile i otišle. To je neverovatno, ja sam to osetila i to je istina. Posle toga mislim da sam ga samo jednom ili dva puta u životu sanjala - rekla je Verica.

Foto: printscreen instagram

Verica Rakočević

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija