• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

26.02.2022

10:28

MC STOJAN USKORO POSTAJE OTAC?! Reper progovorio o devojci i privatnom životu, pa priznao: "Jedva čekam da se ostvarim i na tom polju"!

Printscreen/You Tube

Estrada

MC STOJAN USKORO POSTAJE OTAC?! Reper progovorio o devojci i privatnom životu, pa priznao: "Jedva čekam da se ostvarim i na tom polju"!

Podeli vest

Deca su suština i smisao života!"

Reper Marko Stojković poznat kao MC Stojan retko se eksponira u medijima, pa se tako o njegovom privatnom životu veoma malo zna.

Pevač gotovo nikada nije govorio o detaljima iz privatnog života, ali je sada priznao da želi da se ostvari u ulozi oca!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

- To je suština i smisao života. Danas više šetaju pse nego što možeš videti da majke guraju kolica sa bebama, što je poražavajuće. Treba više da se prave deca, da se radi na tome. Naravno nije lako naći partnera i pravu osobu. Danas se mnogi i razvode. Bitno je samo da se ljudi skapiraju. Ja nemam decu. Ostvario sam se na mnogim poljima, ali kao otac nisam i ta želja se javlja i sve je veća i veća. Nadam se da ću se i na tom polju ostvariti i jedva čekam - rekao je MC Stojan za IDJTV.

On je otkrio i svoj emotivni status.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

- Emotivni status je slobodan. Srećno slobodan. Bio sam srećan i voleo sam, a zaljubljenost je trenutno stanje i traje sedam dana. Volim da volim, ali da mogu da imam decu sa nekom devojkom, to se još nije desilo, da kliknemo.. Za sada sam slobodan, nadam se da tako neće ostati. Inače, uglavnom su devojke meni prilazile, iako ja znam da šarmiram, dajem komplimente i lepo se udvaram - dodao je reper.

Na pitanje da li je više puta bio povređen ili je on povređivao druge, MC Stojan je odgovorio:

- Imam faze kad i nisam za neku ozbiljnu vezu, a sviđa mi se neka devojka, bukvalno se dogovorimo da ćemo biti u nekom odnosu, da budemo i prijatelji i ljubavnici. I onda ako se kod nje jave neka osećanja, emocije, a kod mene se možda nisu javile i onda sam je možda na taj način povredio. Ali to mi nije bila namera - priznao je.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17