• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

02.03.2022

11:50

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRIVA KAKO JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA  Postala sam vegan jer se plašim bolesti

Estrada

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRIVA KAKO JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA Postala sam vegan jer se plašim bolesti

Podeli vest

Jelena Đoković kaže da je postala veganka jer se plaši bolesti!

Žena našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića godinama živi bez mesa, mleka i šećera i takvu ishranu često propagira po društvenim mrežama.

Foto: TopPres

Jelena i Novak Đoković


- Počela sam da se hranim kao vegan iz straha od bolesti. A to je najgori razlog da se opredelite za neku ishranu i zato nikome ne bih savetovala da bilo šta radi iz straha - počinje Jelena priču i dodaje da je još u studentskim danima vodila računa kako se hrani:
- Prvi put sam postala vegan za vreme posta. Kasnije, dok sam studirala, događalo mi se da nemam novca da jedem u restoranima, pa sam iz muke bila vegan.

OVO JEDE JELENA ĐOKOVIĆ


DORUČAK:
Ovsene pahuljice sa semenkama i kokosovim mlekom

RUČAK:
Salata od povrća i kinoe

VEČERA:
Krompir, šargarepa, špargla

Trik savet:
Hrana koju jedete je vaše gorivo za dan i život. Proverite da li ste izabrali pravu

Jelena je potpuno promenila ishranu posle rođenja sina Stefana i ćerke Tare:
- Najveća promena mi se dogodila kada sam postala majka. Dok sam dojila, bila sam jedini
izvor hrane svojoj deci i zato sam se potrudila da moje mleko bude najbolje na svetu. Svi putevi su me vodili ka tome da se zdravo hranim, ali je pitanje je da li ću do kraja života ostati vegan.
Noletova žena danas ne jede ono što je mnogim ljudima baza ishrane: meso, ribu i mlečne proizvode.

- Moja dijeta je 70 odsto sirova hrana, a trideset posto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač... Nikad ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode ili šećer - kaže Jelena, kojoj mnogo olakšava život to što se Novak i ona skoro identično hrane:
- Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija