• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

04.03.2022

15:41

IZGUŽVANI BAJAGA TREBA DA PROMENI DILERA! AKO ŽELI BATINE, DOBIĆE IH! Aca Lukas otkrio sve detalje skandala! Pevač brutalno opleo po kolegi!

Informer

Estrada

IZGUŽVANI BAJAGA TREBA DA PROMENI DILERA! AKO ŽELI BATINE, DOBIĆE IH! Aca Lukas otkrio sve detalje skandala! Pevač brutalno opleo po kolegi!

Podeli vest

Haos se ne smiruje!

Aca Lukas sinoć je održao spektakularan nastup, a sa grupom "Biber", Zorjom, grupom "Lift", Konstraktom, Ivonom, Angelinom, Marijom Mikić i Anom Stanić prošao je u finale ovog takmičenja.

Foto: Informer

Međutim, pored sjajnih pesama, jučerašnje polufinalno veče obeležio je i skandal čiji su glavni akteri bili Aca Lukas i Momčilo Bajagić Bajaga, kao i propusti koji su napravljeni baš prilikom izvođenja Lukasove pesme. Zato, pevač nije reči hvale za organizaciju:

- Sad smo videli sve na polufinalu. Neke stvari su mi se iskristalisale. Mene nije bilo u kadru, devojke i klavir nisu bili osvetljeni. Jedini nismo dobili aplauz kada smo ušli u grin rum. Voditelj mi je postavio dva glupa pitanja i više nas nije bilo - rekao je nezadovoljni pevač koji je uprkos svim poteškoćama prošao u finale, a onda je progovorio o sukobu koji je imao sa kolegom:

- Ja sam naravno prošao u finale. Pre toga, ono što vas najviše interusuje je sukob sa Bajagom. Znam ga 30 godina. Sretali smo se, družili smo se... Znamo se jako dobro, zna da pevam njegove pesme vrlo često. Došli smo sinoć tamo, on se meni javio i ja njemu. Sedeo je sa članovima grupe "Vegeta", pardon "Biber" - rekao je Lukas na šta su se svi prisutni nasmejali, pa dodao:

Foto: Informer

- On mi se obratio. Pokušavam da interpretiram ove iz "kruga dvojke", a krug dvojke je postao toliko pretesan za svu gamad koja hoće da bude u krugu dvojke da je to strašno... "Znaš brate, pevao si moju pesmu u nekoj emisiji. Ne mozes da pevaš moju pesmu, ja ne pevam tvoju. Bio ti je Vesic gost"... Bajaga ne može da me vidi zbog mojih političkih stavova. Verovatno mu je Vesić bio problem. Meni je digao pritisak na 300 - rekao je Aca Lukas i izrazio sumnju da čelnici pokušavaju da nameste pobedu:

- Montira se da pobedi "Vegeta", "Biber", kako se već zove grupa... Pesmu je radio Bajaga, sa neke dve gospođe koje zavijaju, u nekoj polu-etno muzici. Ja neću da dozvolim da "Biber" ode. I zato sve ovo radim. Ovo je sramota šta se ovde radi. Pobedio bi neuspeli pokušaj Momčila Bajagića Bajage sa ove dve koje kukuriču. Da sam znao da se to režira, pravio bih demonstracije. Kad kaže "etno", to ide direktno u Narodni muzej. Ja sam sve što sam imao rekao o sukobu. Čovek je probao da se svađa i da me isprovocira, ali nije uspeo. Očigledno je da gospodin treba da promeni dilera. Ovaj ga je mnogo uspavao - bio je ironičan pevač.

Večeras će se održati drugo polufinalno veče, a više o ovom skandalu možete čuti u videu iznad.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Informator SNS propagande za r

pre 2 godine

Bajaga mu je psovao vođu i partiju, pa je Šmrkas pretio šimikom ????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija