• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.03.2022

14:17

PRIJA I FILIP DALI BRDO PARA ZA 3. ROĐENDAN SINA! Za Aleksandra napravili Diznilend! (VIDEO)

Instagram/printscreen

Estrada

PRIJA I FILIP DALI BRDO PARA ZA 3. ROĐENDAN SINA! Za Aleksandra napravili Diznilend! (VIDEO)

Podeli vest

Ponosni roditelji napravili slavlje za pamćenje

Aleksandra i Filip Živojinović organizovali su juče proslavu 3. rođendana za sina Aleksandra, za koju nisu štedeli novac.

Foto: printscreen instagram

Oni su sve organizovali u svom restoranu, a za dekoraciju su dali popriličnu svotu jer su odlučili da sinu naprave omanji Diznilend sa sve animatorima koji su nosili kostime Dizni junaka. Veliki broj slatkiša bio je deo dekoracije, a među gostima je bilo dosta poznatih ličnosti.

Foto: Instagram/printscreen

Tekst potpisa

Od poznatih tu je bila i Ilda Šaulić, a članovi porodice nisu izostali pa su Lepa Brena i Boba bili najveseliji pored malog Aleksandra i njegovih roditelja.

Aleksandra je nedavno otkrila da je Aleksandar bio u Americi i da je najviše bio oduševljen Miki Mausom:

- Tamo je mnogo opuštenije nego ovde. Bila sam već nekoliko puta tamo, najviše sam se obradovala šopingu, najviše smo čekali taj Orlando, da mali sve to vidi. Sada će tri godine da napuni, prelepo je bilo. Najveći utisak mu je ostavio Miki Maus, to nam je sad glavno u kući. Gleda snimke i govori kako je on tu bio, bili smo samo dan tamo, nismo uspeli sve parkove da obiđemo - rekla je Aleksandra za "Premijeru Vikend Specijal", pa dodala:

- Nisam srela svetske zvezde, ljudi tamo ni ne obraćaju pažnju na to. Najviše sam šetala po tržnom centru što je mnoge nerviralo, Filipa najviše.

Pevačica je govorila i o ulozi majke, kao i kako sada njen sin razgovara sa njom:

- Ne postoji ništa lepše, on mi je prioritet. Svi se pitaju kako uspevam da uskladim privatni život i dete, uvek je tu neko da pomogne, moji, Filipovi, stalno dolaze i smenjuju se, puna je kuća. To sam oduvek želela, to je baš lepo, prvenstveno zbog deteta, mnogo voli bake i deke. Oni ga stalno vode po igraonicama, šetaju i on je najsrećniji. Krenuo je da priča, raspričao se potpuno, razna pitanja postavlja svakodnevno. Rođendan mu je uskoro, sve mu je zanimljivo, kada izlazim iz kuće pita me: ''A gde ćeš ti?'' - rekla je pevačica.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija