• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

09.03.2022

18:01

MILOŠ UZIMA 700 EVRA ZA DAN U NJEGOVOJ VILI! Evo koliko je Bojanić ovoj pevačici naplatio da snimi spot na luksuznom imanju!

Printscreen You Tube/ Paparazzo Lov // DNK/insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MILOŠ UZIMA 700 EVRA ZA DAN U NJEGOVOJ VILI! Evo koliko je Bojanić ovoj pevačici naplatio da snimi spot na luksuznom imanju!

Podeli vest

Kako su mediji ranije pisali, Miloš Bojanić odlučio je da izdaje vilu u Sremskoj Kamenici, a kako se navodi, to zadovoljstvo košta 700 evra po danu.

Pisalo se da je Bojanić u imanje uložio 1.500.000 evra, vila se prostire na 180 kvadrata, poseduje otvoreni i zatvoreni bazen, saunu, ali i letnju kuhinju uz roštilj i garniture za sedenje s prelepim pogledom.

Kuću Miloša Bojanića iznajmila je pevačica Tina Ivanović kako bi snimila spot, međutim, kako je otkrio pevačicin suprug, od Bojanića nije dobila popust.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Bojanić

- Mi smo kuću iznajmili za snimanje spota preko agencije koja se time bavi. Kasnije smo saznali da je to Miloševa kuća. Uveče se pojavila njegova supruga Branka, kojoj sam dao novac. Malo sam se i zabrojao kod plaćanja, pa sam dao 100 evra više, koje mi je kasnije vratila. Popili smo i kafu zajedno, maksimalno smo ispoštovani. Ljudi imaju svoju tarifu, nisu nam dali popust jer je Tina Miloševa koleginica - rekao je pevačicin suprug Zvezdan za Kurir.

Foto: printscreen

Tina Ivanović

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija