• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

11.03.2022

13:44

SAŠA POPOVIĆ BRANI ĐORĐA DAVIDA Tvrdi da Mirjanina prijava nikada nije stigla u grand, ali istina je DRUGAČIJA?!

Printscreen You Tube

Estrada

SAŠA POPOVIĆ BRANI ĐORĐA DAVIDA Tvrdi da Mirjanina prijava nikada nije stigla u grand, ali istina je DRUGAČIJA?!

Podeli vest

Skandal se tek zahuktava

Đorđe David našao se u centru skandala jer je startovao Mirjanu Popović, koja se, kako ona tvrdi, na takmičenje "Zvezde Granda" prijavila putem onlajn konkursa, a iz Granda poručuju da prijava nikada nije stigla do njih.

Roker joj je, kao što je ona ispričala za Kurir, slao neprimerene poruke, snimke i fotografije.

Ona se javila redakciji gorepomenutog lista i dostavila prepisku sa rokerom, a tim povodom se sada oglasio i Saša Popović.

- Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popović nikada nije bila kandidat u Zvezdama Granda, niti je njena onlajn prijava stigla do nas. Ukoliko se pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je reč o lažnom predstavljaju, što se može i naknadno utvrditi i što automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji. Osuđujući svaki vid seksualnog ili bilo kog drugog uznemiravanja, sve ovo napominjem budući da je Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg zirija - rekao je Popović.

Iako Popović tvrdi da Mirjanina prijava nikada nije stigla u Grand, ona je ekipi gorepomenutog lista dostavila onlajn prijavu koju je tada i postavila na svom Instagram profilu nadajući se da će pozvati.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djoko

pre 2 godine

Vrana vrani oci ne kopa. Kako bi devojka izasla sa takvim tvrdnjama u javnost a da tu nema istine..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija