• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

12.03.2022

07:05

SRPSKA TENISERKA I NEMAČKI FUDBALER SELE SE U NAŠU ZEMLJU Ana i Švajni kupuju stan u Beogradu od 368.000 evra

printscreen

Estrada

SRPSKA TENISERKA I NEMAČKI FUDBALER SELE SE U NAŠU ZEMLJU Ana i Švajni kupuju stan u Beogradu od 368.000 evra

Podeli vest

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sele se u Srbiju i kupuju stan u Beogradu od 368.000 evra!

Bivša srpska teniserka i nemački fudbaler odlučili su da pazare nekretninu od 92 kvadrata u elitnom naselju Vest 65 na Novom Beogradu, saznaje Informer.

- Ana i Švajni nedavno su razgledali stanove u kuli u Vestu 65, a posebno im se dopao onaj od 92 kvadrata, sa kojeg puca pogled na Beograd. Rekli su agentima da će razmisliti i da će najverovatnije ponovo doći krajem marta i kupiti baš taj stan. Ani se svidelo što zgrada ima svoj bazen i tržni centar. Rekla je da će tamo provoditi dosta vremena sa sinovima Leonom i Lukom - kaže naš izvor.

Foto: Instagram/Ana Ivanović

Ana i Bastijan

Švajni sluša ženu

Bivša teniserka i njen suprug razgledali su stanove na još jednoj lokaciji u Beogradu.

- Najpre su planirali da se skuće u Beogradu na vodi. Obilazili su neke stanove i Švajni je odmah hteo da kupe jedan od sto kvadrata, ali Ana se nećkala... U međuvremenu je taj stan prodat, pa su odlučili da traže novi. Ana je predložila da se skuće na Novom Beogradu, gde je ranije živela, i baš je vezana za taj deo grada. Švajni je na to odmah pristao - priča naš izvor.

Popularni bračni par imaće poznat komšiluk!

- Prve komšije će im biti pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, koji su nedavno kupili stan od 408.000 evra! A u zgradi pored njihove je naš najbolji teniser Novak Đoković! Ana i Švajni se sa njim i njegovom suprugom Jelenom redovno čuju i srećni su što će sada moći i da se viđaju - priča naš izvor i podseća da su u njihovom komšiluku i pevači Lepa Brena, Milica Pavlović, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Milica Todorović...

Ispuniće želju

Ana je često isticala da je vezana za Srbiju, pa i ne čudi to što je rešila da se vrati u Beograd.

Foto: Instagram/Ana Ivanović

Ana i Bastijan

- Obožavam svoju zemlju. Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju, jednog dana ću se vratiti i živeti u Srbiji - rekla je jednom prilikom Ivanovićeva.

Imaju vile na Majorki i Alpima i stan u Minhenu

Ana i Švajni imaju nekretnine širom sveta! Fudbaler je još pre braka sa teniserkom postao vlasnik stana od 150 kvadrata u pametnoj zgradi u Minhenu, čija je cena 500.000 evra. Ana je pre udaje kupila kuću na Majorki od 1.200.000 evra! Oni imaju i luksuznu vilu u podnožju Alpa, blizu Kicbila, čija vrednost nije poznata. Kako saznajemo, baš u toj vili provode najviše vremena i trenutno se tamo nalaze.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirmo

pre 2 godine

Bravo Ana došla si do svog stana a i bureka ovde ima a i bolja je klima manja je zima a prijatno svima zato sve pohvale za tebe i tvog muža čestitamo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija