• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello

27.03.2022

12:35

ISPLIVALA FOTKA VESNE ZMIJANAC I KEMIŠA! Drži je u naručju, ona ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Printscreen You Tube

Estrada

ISPLIVALA FOTKA VESNE ZMIJANAC I KEMIŠA! Drži je u naručju, ona ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Podeli vest

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik nisu razgovarale tri decenije zbog Miroljuba Aranđelovića Kemiša

Naime, pričalo se da je Zorica otela Vesni muža, što je poznati harmonikaš kasnije demantovao, a pevačice su zakopale ratne sekire.

U „pokušaju autobiografije“, koji nosi naziv velikog hita „Kad zamirišu jorgovani“, Vesna je pomenula i muškarce koji su u njenom ljubavnom životu ostavili najviše traga.

Foto: Printscreen You Tube/Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac

- "Otprilike u isto vreme, pa i nešto pre moje prve ploče, upoznala sam Miroljuba Aranđelovića Kemiša, čoveka koji će kasnije (kada već budem imala snimljenu i svoju veliku, LP ploču) postati moj prvi zvanični suprug, i koji će raditi sa mnom i za mene na nekim od mojih narednih ploča. Zapravo, za Kemiša (kao za pravo čudo od deteta, koji je maestralno svirao klasičnu muziku na harmonici i učio na nemačkom konzervatorijumu) sam kroz priču i pohvale čula još u vreme svog boravka u Beču i „tezgarenja“ uz Šabana po Evropi. Kasnije sam ga, naravno, izgubila iz vida, a on je, eto, negde krajem sedamdesetih počeo da se pojavljuje (vrativši se u zemlju) po kafanama uz magistralu" - navela je pevačica, pa dodala:

- "U početku su naša viđanja bila retka, a veza klimava. Razdvojeni poslom, često stotinama kilometara daleko jedno od drugog, nismo bili baš nešto preterano vezani. Ali, računalo se da smo zajedno. U toj neobaveznosti ubrzo smo nekako i prekinuli naše zabavljanje. Kao kada neko dune u sveću. Mrak. Ništa. No, da se ne bih kasnije vraćala na to, želela bih sada da opišem naše ponovno zbližavanje, koje se na kraju završilo brakom. Mojim prvim brakom i jedinom svadbom (jedinom svadbom u mom životu na kojoj sam ja bila mlada). Posle našeg razlaza Kemiš se ubrzo oženio, ali je u tom braku ostao kratko. Period pevanja uz njega (kao i u vreme našeg kasnijeg zajedništva) ostao mi je u lepom sećanju. Posle brzog razvoda Kemiš je otišao u vojsku, a iz vojske" – pravo u moj stan i u brak sa mnom" - dodala je Vesna, a onda otkrila kako je izgledala njihova svadba:

Foto: Zoran Sinko

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

- "Svadba k'o svadba. Velika i lepa. Mnogo kolega i koleginica, koji naravno nisu odoleli da ne uzmu mikrofon. Pevali su svi. Čak i ja, iako sam se na početku trudila da budem prava mlada – vesela, ali smerna, dostojanstvena" - dodala je Vesna, a onda progovorila o razvodu:

- "Razvod nam je bio kao i brak: miran, suzdržan i dogovoren. Od Kemiša sam mnogo naučila, mnogo mi je u daljoj karijeri koristilo njegovo veliko muzičko iskustvo, umeće i znanje, koje mi je štedro prenosio. Razišli smo se u trenutku kada smo o istim (i zajedničkim) stvarima počeli različito da mislimo. Još nisam bila spremna da budem i supruga (u pravom smislu reči) i žena; ona na kojoj, kako kažu, počiva kuća. Nisam htela ni da budem u senci. Dece nismo imali, stare spone su polako pucale, novih nije bilo. I, kao najvažnije, nedovoljno me je privlačilo ono iza onih, tek odškrinutih vrata, vrata kraljevstva koje mi je (već i u tom trenutku) pripadalo. Moj put je bio (samo) moj put. Morala sam njim. Dokle god puta ima. Do vrha, ako već put ka vrhu vodi." - otkrila je pevačica Vesna Zmijanac.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija