• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.03.2022

09:46

BLEDA I ISPIJENA! Prve fotografije Anastasije po dolasku u Beograd nakon što joj je POZLILO pred nastup! Uz nju sve vreme jedna žena!

ATAIMAGES

Estrada

BLEDA I ISPIJENA! Prve fotografije Anastasije po dolasku u Beograd nakon što joj je POZLILO pred nastup! Uz nju sve vreme jedna žena!

Podeli vest

Pevačica stigla iz Esena gde je trebalo da održi nastup, ali je morala da odloži jer joj je pozlilo

Bleda i ispijena, Anastasija Ražnatović stigla je juče u Beograd gde ju je foterporter uslikao čim je izašla sa leta iz Nemačke. 

Foto: ATAIMAGES

Nije joj bilo dobro... Anastasija

Pevačica se jedva kretala, a iz Esena je stigla u pratnji svoje tetke Lidije Ocokoljić koja je ne ispušta iz vide i koja joj je prva pritekla upomoć kada se mladoj pevačici slošilo.

Foto: ATAIMAGES

Tetka je sve vreme bila uz nju... Anastasija i Lidija

Podsetimo, Anastasiji je pozlilo u toku priprema pred nastup. Mlada muzička zvezda je stigla u pratnji svoje ekipe od osam članova i sve je obećavalo da će i to veče biti sjajno, kao pre desetak dana u Parizu kada se desio prvi Anastasijin nastup.

Plan je i ovog puta bio da se uz nju na sceni pojave četiri plesača, a pre nje je nastupala Marina Visković koja je već napravila atmosferu da su svi uveliku bili na nogama.

Foto: ATAIMAGES

U toku samog spremanja, Anastasiji je pozlilo, uhvatila ju je iznenadna malaksalost i drugi prateći simptomi, pa je pevačica bila na ivici kolabiranja.

Morala je da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda odredila da primi infuziju i da miruje, tako da nije bilo reči o izlasku na binu.

Tim povodom Anastasija jutro nakon što je noć provela sa medicinskim osobljem, kaže:

- Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu! Hvala vam na razumevanju i podršci - poručila je Anastasija.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija