• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

15:34

ESTRADA UJEDINJENA Ceca, Vesna Zmijanac, Kemiš, Zorica Brunclik i Lepa Lukić podržali Vučića

printscreen

Estrada

ESTRADA UJEDINJENA Ceca, Vesna Zmijanac, Kemiš, Zorica Brunclik i Lepa Lukić podržali Vučića

Podeli vest

Brojne javne ličnosti podržali su kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Među istaknulim ljudima koji su stali uz listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" nalazi se Ceca Ražnatović, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš i Lepa Lukić.

Foto: facebook

Zorica Brunclik i Kemiš

Pored njih kandidaturu Aleksandra Vučića podržali su i brojni sportisti, reditelji, glumaci, pisci, akedemici. Ceca je za Informer izjavila da će iz inostranstva doći u Srbiju samo da mogla da glasa.
- Apsolutno izlazim na izbore. Izabrala sam neki "pekarski" let da se vratim, jer imam koncert. Prvim letom ću se vratiti da bih stigla na glasanje, jer je to dužnost svih nas punoletnih. Stalno kukaju na neke promene... Pa ako ne izađete iz kuće i ne date svoj glas tamo gde smatrate da treba, ne možete ništa ni da uradite. Najlakše je preko tastatura pljuvati i govoriti sve i svašta, izađi i izjasni se - poručila je Ražnatovićeva.

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović


Zorica Brunclik je i javno na društvenim mrežama otkrila da će glasati za Vučića. Ona je okačila poster na kojoj je on i naposala:
- Za Srbiju kakvu zaslužujemo! Bezuslovna podrška za našeg predsednika!

 


Pored ovih pevačica, podršku je pružio i Aca Lukas koji je takođe na Insagramu napisao da svoje poverenje daje Vučiću. 

 

Foto: printscreen instagram

Aca Lukas

Osim iskusnih pevača, Aleksandru Vučiću podršku su dale i mlađe generacije pevača, te je među privima glas za njega dala Katarina Gobeljić.

Foto: ATA Images

Među onima koji su najavili da će dati glas za Vučića su i Aleksandar Cvetković, frontmen "Tropiko" benda, pevač Dado Polumenta, kao i pevačica Marina Visković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zvoni mi telefon, javlja se predsednik Vučić... Nikola Rokvić otkrio - PREDSEDNIK SRBIJE JE BIO UZ NAS U NAJTEŽIM TRENUCIMA!
Politika

Zvoni mi telefon, javlja se predsednik Vučić... Nikola Rokvić otkrio - PREDSEDNIK SRBIJE JE BIO UZ NAS U NAJTEŽIM TRENUCIMA!

Lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" pripremila je spisak sa više od hiljadu javnih ličnosti koje su podržale Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, kao i listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve". Na spisku se nalaze profesori univerziteta, akademici, ugledni pisci, reditelji i najuspešniji sportisti, a među njima je i pevač Nikola Rokvić koji je na svom Instagram profilu da je Aleksandar Vučić bio uz njegovu porodicu u najtežem periodu

30.03.2022

15:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija