• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/M. K.

31.03.2022

18:01

TETURALA SE I ZAPLITALA JEZIKOM USRED VRTIĆA! Sandra Obradović došla po sina u alkolisanom stanju!

Instagram

Estrada

TETURALA SE I ZAPLITALA JEZIKOM USRED VRTIĆA! Sandra Obradović došla po sina u alkolisanom stanju!

Podeli vest

Manekenka ne može da stoji na nogama

Sanda Obradović, već dve godine vodi borbu sa bivšim partnerom Vladimirom Babićem oko starateljstva nad njihovim sinom. 

Pre nekog vremena u  javnosti je izbio skandal kada su se pojavile sve afere, na koje ona kaže da joj nameštaju da bi ispalo da je "loša majka".

Nekadašnja manekenka i bivša učesnica "Farme" ponovo se našla u centru skandala, i to u vrtiću njenog sina.

Foto: printscreen instagram/missobradovic

Naime, Sandra je po tvrdnjama naših očevidaca, viđena kako se tetura ispred vrata objekta kako traži da sina vodi kući.

– Sandra se teturala i zaplitala jezikom, bili smo u šoku. Delovalo je kao da je u alkolosanom stanju ili nešto slično, ali svakako i pričala je nepovezano. Sreća je što živi blizu vrtića, pa nije morala da vozi – započeo je izvor za "Blic", te je dodao:

– Videli su je posle i ispred dečje igraonice i bukvalno nije mogla da stoji na nogama.

Podsetimo, pre dve godine izašao je njen snimak, na kom je manekenka u alkoholisanom stanju, a kasnije je bivši suprug optužio za nedolično ponašanje.

- Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Dete sam uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pije i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kliniku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila – rekao je tada Vladimir za "Alo", a Sandra je tvrdila da je to laž, te da je bila žrtva nasilja dok su bili zajedno.

Foto: Instagram

Podsećanja radi, nekoliko meseci kasnije, Sandra je izazvala lančani sudar na Novom Beogradu pod uticajem alkohola, kada je umalo udarila decu koja su stala pored.

Inače, nakon borbe i javne rasprave preko medija, Sandra sada provodi vreme sa svojim detetom i živi sa maloletnim sinom.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 2 godine

Mene interesuje je l se svi sad osecaju kao bolji ljudi sto su ovakvoj majci dali dete, je l to pobeda sistema i briga o detetu, samo jer je neko zensko ne mora da bude bude bolja majka od oca, samo zato sto je rodila dete, pa koliko se dece rodi i te iste majke ih ostavljaju po kontejnerima, je l su i to majke?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija