• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/D.S.

02.04.2022

11:16

BORBA I DALJE TRAJE, NIŠTA NIJE BOLJE ZADRAVSTVENO Marko Bulat progovorio o bolesti supruge i njenom trenutnom stanju!

printscreen

Estrada

BORBA I DALJE TRAJE, NIŠTA NIJE BOLJE ZADRAVSTVENO Marko Bulat progovorio o bolesti supruge i njenom trenutnom stanju!

Podeli vest

Otvorio dušu o teškoj temi

Marko Bulat govorio je o svojoj dugodišnjoj karijeri koju je gradio bez skandala, a dotakao se i lošeg zdravstevnog stanja i borbe koju mesecima vodi njegova supruga Maja.

Kako godinama slovi pevača kog vole sve generacije, nekako mu je posebno drago što se jači pol pronalazi u njegovim hitovima.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- I kad sam gradio karijeru, to sam činio na muškoj publici, a ne kao na primer Saša Kovačević kom je ženska publika najbrojnija. I na nastupima mi je draže da dobijem apaluz od muškaraca, jer ja njih ne mogu da šarmiram. Nekako mislim da su muškarci iskreniji kada je reč o odnosu prema muzici - iskren je Marko koji od početka karijere pridaje velikom značaju fizičku aktivnost i izgled. Ali kad se osvrne na današnju generaciju pevača, smatra da pojedini preteruju u bildovanju.

- Nabildovano telo ne peva pesmu. Ja i kad sam trenirao morao sam da pazim da se ne perforsiram, da me ne pomešaju sa obezbeđenjem - šali se pevač.

Vera i nada nisu ga napustile ni u najtežim trenucima i to mu upravo daje snagu da istraje u borbi koju zbog anemije i problema sa kičmom vodi njegova supruga.

Foto: instagram printscreen

- Mnogo je entuzijazma, ali borba je i dalje, ništa tu nije bolje zdravstveno. Možemo samo energetski da je pomerimo, jer i energija mnogo znači. Kad je neko bolestan najvažnija je ta pozitivna energija, ona takođe leči - istakao je Marko.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija