• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2022

20:47

EVO KO JE UHAPŠENA SLAVICA TRIPUNOVIĆ! Bila je na vrhu estrade, a onda se teško razbolela! Učestvovala i u rijalitiju

Printscreen/Instagram/dajanaslavicatripunovic

Estrada

EVO KO JE UHAPŠENA SLAVICA TRIPUNOVIĆ! Bila je na vrhu estrade, a onda se teško razbolela! Učestvovala i u rijalitiju

Podeli vest

Slavica Tripunović, poznatija pod umetničkim imenom Dajana, bila je poslednja Mis Jugoslavije, a tu titulu osvojila je 1991. godine

Nakon izbora za mis 1991. godine Slavica je započela muzičku karijeru, nakon čega je popularnost zamenila drugim poslom i brigom o sinu.

- U jednom momentu je došlo do zasićenja, u drugom momentu sam se posvetila i drugim poslovima, u kojima sam i danas uspešna. Došlo je i odrastanje mog sina, koji završava košarkašku akademiju u Italiji. To je moja svetla tačka i mogu da mu se posvetim. Došlo je vreme da se posvetim sebi i putovanjim za koje nisam imala dovoljno vremena - ispričala je ranije Dajana.

Kako su mediji ranije pisali, Dajani je 2009. godine dijagnostifikovan kancer grlića materice, koji joj je i uspešno izlečen, a obožavaoci rijalitija imali su prilike da je gledaju u prvoj sezoni "Farme".

Podsetimo, kako je preneo "Kurir" Slavica Dajana Tripunović (51) navodno je uhapšena u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije više o tome pročitajte OVDE

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija