• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam.rs

13.04.2022

22:23

MENADŽER ACE LUKASA OPLEO PO MILICI PAVLOVIĆ: Stekla je popularnost preko njega, a onda mu je uzela pare

Aleksandar Jovanović Cile/Novak Đurović

Estrada

MENADŽER ACE LUKASA OPLEO PO MILICI PAVLOVIĆ: Stekla je popularnost preko njega, a onda mu je uzela pare

Podeli vest

Milica Pavlović otkrila je da više nije u dobrim odnosima sa Acom Lukasom, a sada se oglasio njegov menadžer Saša Mirković

- Nemam pojma o čemu pričate, ne znam ni ko je Milica Pavlović. Verujte mi da ne poznajem osobu, ne znam o kome pričate - počeo je Mirković,  a potom otkrio zbog čega je došlo do problema kada je reč o duetu Milice i Ace.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aca Lukas i Saša Mirković

- Što se tiče dueta "Kidaš me", njega je izdala njena tadašnja produkcijska kuća, koja na to nema pravo. Milica ga je okačila na svoj "kanal", ali taj kanal pripada njima. Lukas i mi kao njegova matična produkcija, "Hype" produkcija, nikada se nismo sa tim usaglasili. Podneli smo zato tužbu protiv produkcije, u sporu smo sa njima, i oko 10 miliona evra, a ne samo oko te jedne pesme. Nije ona uklonila pesmu već je pesma "strajkovana" od strane produkcije Ace Lukasa i pesmu je uklonio Jutjub. Na osnovu toga su uzeli ogorman novac, a niko nije Lukasu isplatio ni dinar. Da li to znači prijateljstvo? Da vas neko koristi i uzima vam novac i na osnovu vaše popularnost stiče svoju popularnost?! U najmanju ruku to nije prijateljski, da ne kažem da je bezobrazno. Nisam se bavio Milicom, ne znam personu, štitim samo Acine i svoje interese i svoje produkcijske kuće - rekao je Saša, a onda je otkrio da li su se Milica i Aca unapred dogovorili na čijem će kanalu biti objavljen njihov duet "Kidaš me".

Foto: Novak Djurović/printscreen

Aca Lukas i Milica Pavlović u svađi

- Verovatno je Aleksandar njoj hteo da učini, međutim, on u tom trenutku nije imao sposoban menadžerski tim koji će da misli o njegovim interesima - rekao je Mirković, pa dodao:

- Desilo se kao sa Ivanom Selakov, i mnogima drugima sa kojima je snimio duete, da su isključivo oni uzimali novac od tih pesama. Ne verujem ipak ni da je on pitan gde će se ta pesma okačiti. Aca nije materijalista, ali ima nas koji smo tu da zaštitimo njegov interes. Ima i on decu, pa moramo misliti o svemu. Biće da je samo Aca tu bio prijatelj, a ona nije nikad. Uzela je novac, stekla popularnost na osnovu Ace i više nije prijatelj. Eto, ja to tako ovo sad doživljavam. Što nije ponudila da pesma bude okačena na njegov kanal - zaključio je Saša Mirković.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija