• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

14.04.2022

16:03

NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA: Flertovala sam sa muškarcem na Instagramu, a onda je usledio neviđeni skandal (VIDEO)

ATA Images

Estrada

NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA: Flertovala sam sa muškarcem na Instagramu, a onda je usledio neviđeni skandal (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Nataša Bekvalac trenutno nema emotivnog partnera, međutim, na društvenim mrežama joj se dopao jedan momak, a sada je otkrila sve detalje

 Slobodna sam i emotivno ispunjena. Ne osećam se da mi išta fali. Teško da bi neko mogao da me osvoji. Nisam razočarana, samo sam nezainteresovana. Možda sam još uvek u nekoj vrsti traume. Ne bojim se ničega, prosto se nije desio niko ko bi mi privukao takvu vrstu pažnje – započela je Nataša, koja ne krije da su joj se dopadali momci iz publike.

– Da, ali ništa ne uradim. Obožavam svoju publiku i nikada ne bih flertovala. Vidim mnogo lepih bića dok pevam – rekla je Nataša i dodala:

– Volim da se dopisujem sa ljudima na Instagramu. Flertovala sam sa jednim muškarcem pre nekoliko meseci, ali sam ga blokirala. Nije me uvredio, ali mi se obratio na način na koji mislim da nije pristojan - dodala je Bekvalčeva, koja kaže da ona nije prava osoba koja bi objasnila kako se rešavaju ljubavni problemi.

 Život je suviše kratak da bi bilo ko, bilo šta trpeo. Visoko sam tolerantna i užasno spremna na kompromise, a posto postoje neke situacije i osobe sa kojima to nije moguće, onda je razlaz najbolje rešenje. Ne bih se ponovo udala – rekla je pevačica, a onda prokomentarisala i elitnu prostituciju, temu koja je broj jedan već danima u domaćim medijima.

– To je tema od kada je sveta i veka, nije mi ništa skandalozno. Možda sam poremećena, ali malo šta može da me šokira. Mislim da svako treba da radi šta hoće - objasnila je pevačica.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac progovorila o ljubavi

Pevačica se prisetila i velikog koncerta u Areni, pa je otkrila da se nada se da će uskoro napraviti još jedan.

– Nikada nisam imala tu vrstu ego tripa da napunim Arenu. To je prostor koji zahteva ogromnu scenu, to je projekat i višemesečno odricanje svega. Taj koncert je nešto najbolje što mi se desilo u karijeri i osećaj ne može da se meri ni sa čim u životu. Mislim da ću biti spremna ponovo – otkrila je Nataša, kojoj će Vaskrs biti jedna od retkih prilika kada će moći da se u potpunosti posveti porodici.

 Bićemo pet dana na našem salašu, mnogo smo se raštrkali u poslednje vreme i baš mi fali porodica. Taman smo zajedno koliko treba da budemo i kada smo previše zajedno, nije dobro – iskrena je bila Nataša i dodala:

– Mi smo porodica koja ne robuje, ali nismo skroz tradicionalni. Suštinski imamo ono što je najvažnije, a to je ljubav. Znam mnogo porodica koje poštuju sve, a ne postoji suština. Kod nas je obrnuto - rekla je Bekvalčeva.

Nataša je priznala da se oduševila kada je upoznala koleginicu Jelenu Rozgu, sa kojom nije imala priliku da ukrsti glas.

Foto: printscreen instagram/rozgajelenaofficial

Nataša Bekvalac o Jeleni Rozgi

– Ima prelepu energiju. Mnogo mi je žao što nije otvorenija kada su mediji u pitanju. Nekako kontroliše svoje emocije i sve što će reći. Genijalna je, strašno je zabavna, duhovita, a delovala mi je da je poprilično svedena i tiha – istakla je Nataša Bekvalac, a šta nam je još otkrila saznajte u videu na početku teksta.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17