• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

15.04.2022

07:53

VOJAŽ ZAUSTAVIO NASTUP! Reper izvukao devojku iz publike, potresne scene

Estrada

VOJAŽ ZAUSTAVIO NASTUP! Reper izvukao devojku iz publike, potresne scene

Podeli vest

Popularni mladi pevač Vojaž zaustavio je svoj nastup, kako bi izvukao devojku iz publike koja se onesvestila

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, najpopularniji maladi pevač, u poslednje vreme dosta radi i klubove puni do poslednjeg mesta.

Oglasio se na svom Instagram profilu i podelio sa pratiocima kakava mu se sitacija dogodila na jednom nastupu.  

Čim je primetio šta se događa, reper je reagovao i prekinuo nastup, te izvukao devojku i popeo je na binu. Ubrzo su se pojavili i pripadnici obezbeđenja koji su devojku odneli kako bi joj se ukazala pomoć.

 

- Momenat gde sam zaustavio nastup i izvukao iz publike devojku koja se onesvestila. Ljudi, molim vas pazite, pogotovo u velikim gužvama - napisao je on.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se zbog nesrećnih situacija Vojaž nađe u centru pažnje. O njemu je brujala domaća javnost kada je sa svojim drugom sprečio devojku da izvrši samoubistvo i skoči sa Brankovog mosta.

- Nikola i ja smo zajedno vozili bicikle na Brankovom mostu, išli smo do grada. Videli smo devojku da je prešla ogradu. U momentu kada se nama činilo da smo dovoljno blizu samo smo skočili sa bajseva i uhvatili je oko grudi i gornjeg dela tela. Između nas je bila ograda Brankovog mosta. Čvrsto smo je držali na ivici kako se ne bi bacila - ispričao je Vojaž i dodao:

- Generalno, mi smo pričali sa njom. Smirivali smo je i govorili joj da nije sama i da kroz šta god da prolazi da može da priča sa nama ako treba i celu noć i dan. Rekli smo joj da u nama može da vidi saveznike i prijatelje i da kroz šta god da prolazi nije sama. tadko smo je džali neko vreme. Ne želim sada baš da otkrivam sve, to je ipak njen privatni život i privatna stvar, to sada nije ni važno. U sledećem momentu je došao još jedan čovek, onda je ona počela malo da se batrga i otima, shvatili smo da je to to. Sva trojica smo je zgrabili i prebacili preko ograde. Morali smo da je držimo dok nije došla policija i hitna pomoć - objasnio je tada.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija