• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

16.04.2022

07:45

POPOVIĆ PUKAO 30.000 EVRA NA RENOVIRANJE NEKRETNINE?! Suzana bira, a Saša plaća! Planira da napusti Srbiju?!

Novak Đurović

Estrada

POPOVIĆ PUKAO 30.000 EVRA NA RENOVIRANJE NEKRETNINE?! Suzana bira, a Saša plaća! Planira da napusti Srbiju?!

Podeli vest

Suzana Jovanović i Saša Popović doneli su odluku da renoviraju svoj stan u Opatiji

Saša Popović navodno namerava da odmah po završetku sezone "Zvezdi Granda" spakuje kofere i otputuje u Opatiju, a ovoga puta pratiće ga i Suzana Jovanović.

- Kada su kupili tu nekretninu sredili su je po svom ukusu i po svojim potrebama, ali sada je vreme za male promene i za malo osveženje. Odlučili su da prekreče unutra, ali da srede i spoljnu terasu koja izlazi na njihov privatni bazen. Suzana je krenula sa Sašom kako bi odabrala boje, a želi i da menja nešto kako bi na leto mogli da uživaju. Sve to ih neće koštati manje od 30.000 evra, jer hoće neki nameštaj da menjaju - rekao je izvor za "Star" i otkrio da je Saša Popović doneo odluku koja je pre svega iznenadila Aleksandru i Danijela.

Foto: Novak Đurović

Saša Popović i Suzana Jovanović renoviraju stan u Opatiji

- Saša planira da čim se završi sezona spakuje kofere i da se preseli u Opatiju, gde ima usidren i svoj brod. Plan mu je da ostanu nekoliko meseci kako bi plovili, ali i kako bi im dolazili prijatelji koji su se već najavili. Želi da se naodmara daleko od gužve koja ga okružuje u Beogradu - otkrio je izvor.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija