• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online/Informer/D. I.

16.04.2022

17:47

ZVEZDA GRANDA TEŠKO PODNELA RAZVOD, A SADA IMA NOVOG DEČKA: Ljubav i podrška mogu promeniti ženu!

Instagram/printscreen

Estrada

ZVEZDA GRANDA TEŠKO PODNELA RAZVOD, A SADA IMA NOVOG DEČKA: Ljubav i podrška mogu promeniti ženu!

Podeli vest

Pevačica teško podnela razlaz od bivšeg supruga, a sada otkrila detalje nove veze

Mlada pevačica nedavno se razvela, a sada je otkrila koliko joj je rastanak s bivšim suprugom teško pao:

- Najteži trenutak u životu je svakako gubitak voljene osobe, ali kod mene i razvod. To su nekako bila za mene baš dva udarnička momenta- iskrena je pevačica.

Oduvek važi ona čuvena da "prva ljubav zaborava nema" te se i Bilja prisetila svoje prve još iz perioda đačke klupe.

- Prva velika ljubav, joj (smeh). Možda je bila u petom razredu, ali to je više bila simpatija. Tada sam baš bila zaljubljena, orvi put ali baš onako jako- prisetila se bivša učesnica "Zvezda Granda".

Posao pevačica podrazumeva mnogo odricanja, ali i veliki broj udvarača, te nam je Markovićeva otkrila kako se njen drago nosi sa tim.

- Ljubav i podrška mogu da promene ženu, definitivno! U principu moj Marko je na neki način u mojoj branši, nemamo problema, lepo se slažemo oko svega. Znate kako posao je posao, a kuća je kuća. Ta dva ne treba mešati, a podrška partnera svakako mora da postoji jer sve počinje od dobre zajednice- istakla je.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija