• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

17.04.2022

16:40

VENČANJE NA POMOLU!? Ivana Nikolić se uselila u stan kod bogatog političara, evo ko je on!

Printscreen You Tube

Estrada

VENČANJE NA POMOLU!? Ivana Nikolić se uselila u stan kod bogatog političara, evo ko je on!

Podeli vest

Pevačica uživa u ljubavi

Ivana Nikolić, članica grupe Harikejn, važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa srpske estrade, pa su se mnogi duže vremena pitali kako je moguće da je pevačica duže vremena singl. Nedavno je izjavila kako u poslednje vreme razmišlja o tome da se "skrasi", te da voli brak i decu, a vrlo je moguće da je na to podstakla njena nova emotivna veza.

Naime, Ivana i političar Andrej Bajec su navodno u emotivnoj vezi, a ljubav je toliko jaka da su nakon samo tri meseca odlučili da započnu zajednički život:

Foto: Printscreen You Tube

- Njihova veza počela je onog dana kada su se upoznali. Kliknuli su na prvu loptu i od tog dana se ne razdvajaju. Dogovorili su se da vezu drže u strogoj tajnosti, ali im je vremenom postalo vrlo naporno da se nalaze na tajnim lokacijama, kriju svaki svoj korak i skraćuju vreme koje bi provodili zajedno. Posle tri meseca ljubavi, Andrej je predložio Ivani da se useli kod njega. Iako nije očekivala takvu ponudu, prihvatila je bez razmišljanja – navodi izvor za gorepomenuti list.

On tvrdi da je veza novopečenog para još čvršća otkako su otpočeli zajednički život.

Foto: printscreen instagram

- Oboje su osećali pritisak i negativnost zbog tajne veze i nemogućnosti da potpuno uživaju jedno u drugom. Ivanino useljenje ih je potpuno zbližilo i veza je konačno ozvaničena. Bude se zajedno, doručkuju zajedno, legnu zajedno, što je jako važno za njihov odnos. Da nije toga, ne bi mogli da opstanu zbog poslovnih obaveza koje imaju tokom dana. Do ušiju su zaljubljeni jedno u drugo, a osim što uživaju sami, često ugoste zajedničke prijatelje kojima liče na mladi bračni par, a ne na dečka i devojku koji su tek nekoliko meseci zajedno – kaže izvor, koji tvrdi da Bajec poseduje jedan od najluksuznijih stanova u centru grada.

Foto: printscreen instagram/ivana_boom_nikolic

- Ko zna Andreja, zna da je to čovek koji ulaže u nekretnine otkako je počeo fino da zarađuje. Stan u kojem živi sa Ivanom je trosoban stan novogradnje, sa luksuznim stilskim nameštajem, džakuzijem i ogromnom terasom, pravi mali raj. Nema sumnje da Ivana uživa u njegovom domu i da joj dodatno olakšava to što se skućila u centru grada – kaže izvor za medije.

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija