• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Stojanov

24.04.2022

07:30

MILICA PAVLOVIĆ IZGUBILA MUŠKARCA KOJI JU JE ODGAJAO Teško mi je da idem u selo otkad nema deke..

Estrada

MILICA PAVLOVIĆ IZGUBILA MUŠKARCA KOJI JU JE ODGAJAO Teško mi je da idem u selo otkad nema deke..

Podeli vest

Milica Pavlović kaže da Vaskrs nije isti bez njenog deke Vladimira. Pop pevačica je u novembru 2020. godine izgubila čoveka koji ju je odgajio, a tuga za dedom posebno je stigne za vreme praznika koje je ranije provodila u selu Bunibrodu kod Leskovca.

- Veoma mi teško pada da odem u porodičnu kuću otkad me je voljeni deka napustio. Bez ljudi je sve hladno i pusto, pa tako i moja porodica otkad nisu svi na broju - priča Milica za Informer i dodaje da je ranije uvek provodila praznike s najmilijima:

Foto: Novak Djurović

Milica Pavlović

- Teško se živelo na selu. Moja baka se baš mučila i žrtvovala za porodicu. Zahvaljujući njoj i deki, ja sam postigla sve u životu, oni su moji drugi roditelji.

- Prija mi topla porodična atmosfera za ovaj praznik, ali ne farbam jaja. Nikada to nisam radila, ne umem... Ne snalazim se u kuhinji, tako da to prepuštam onima koji to rade savršeno.

Milici veoma teško pada što joj se baka Rada nedavno razbolela.

- Moja baka ima demenciju, zaboravlja, ponekad ne zna ko sam... Kažem joj: "Ja sam tvoja unuka, ona koja peva". Ona se onda seti i obraduje, a ja ne mogu da vam objasnim tu toplinu i ljubav koju ona meni pruža - kaže pevačica.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17