• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2022

10:39

PRAVA ISTINA O BRENINOM I SAŠINOM ODNOSU, BILI VIŠE OD PRIJATELJA! Kupovao joj skupe poklone i pravio iznenađenja, evo zašto!

Estrada

PRAVA ISTINA O BRENINOM I SAŠINOM ODNOSU, BILI VIŠE OD PRIJATELJA! Kupovao joj skupe poklone i pravio iznenađenja, evo zašto!

Podeli vest

Još od doba najveće popularnosti grupe "Slatki greh", šuška je da su Lepa Brena i Saša Popović bili više od prijatelja

U vreme najveće slave muzičke grupe čiji su bili članovi, pričalo se da su Lepa Brena i Saša Popović bili u emotivnoj vezi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lepa_brena_i_slatki_greh

Kako bi stavio tačku na nagađanja jedan poznati harmonikaš se oglasio i otkrio pravu istinu o Breni i Saši.

- Razumem što je svima osamdesetih delovalo da su Sale i Brena bili zajedno, i ja bih u to verovao da ih oboje dobro ne poznajem ì da nisam s njim provodio dosta vremena. Oni su pre svega bili i ostali veliki prijatelji, međutim, kako su provodili tolike dane zajedno, vremenom je taj odnos dobio na težini, ali ne u muško-ženskom smislu. Ma kakvi – rekao je harmonikaš pre nekoliko godina za "Scandal!" i objasnio da je Sale Brenu zavoleo kao da mu je rođena sestra.

Foto: printscreen instagram

Saša Popović i Lepa Brena

- Kupovao joj je najlepše haljine i kostime za scenu, ali nikad nije imao nameru da je osvoji, prosto su se voleli kao da su najrođeniji. I on nju, i ona njega. Umeo je da joj pripremi i žurku iznenađenja za rođendan, unajmio bi joj igrače, plesačice, najbolju hranu, piće, nekad su te proslave bile na skupim jahtama… Ali Brena je to i zaslužila, preko nje se i Saša proslavio i prosto je hteo da joj se oduži. Zbog te njegove pažnje i dan-danas svi misle da su oni bili u emotivnoj vezi, međutim, daleko od toga da je to tačno. Njih veže samo bliska prijateljska ljubav koju ništa ne može da poremeti - zaključio je.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17