• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2022

12:34

DARKO LAZIĆ MORA OPET NA OPERACIJU! Četiri godine nakon udesa zdravstveno stanje se pogoršalo!

ATA Images

Estrada

DARKO LAZIĆ MORA OPET NA OPERACIJU! Četiri godine nakon udesa zdravstveno stanje se pogoršalo!

Podeli vest

Zdravsveno stanje darka Lazića je ugroženo, moraće opet pod nož

Pevač Darko Lazić pre četiri godine imao je jezivi udes u kome je jedva preživeo. Tada je pevač dugo ležao u bolnici, imao niz operacija, a oporavak je trajao jako mesecima. 

Foto: ATA Images

Darko Lazić

Danas, četiri godine kasnije, pevač je ponovo počeo da oseća tegobe. Njegovo zdravstveno stanje je ugroženo i sprema se za intervenciju lekara.

Naime, već duže vreme on ima problem sa ramenom, koje je loše sraslo nakon nesreće. Stanje se pogoršalo i operacija ramena je neizbežna.

- Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo to mi je najmanje smetalo. Lepo sam se oporavljao, sve je bilo kako treba, ali sada kada sam počeo da treniram vidim da ruku ne mogu da pomeram kako treba, jako me boli. Nešto očigledno nije sraslo kako treba, pa su mi lekari rekli da moram na detaljan pregled, ali kako stvari stoje opet ću na operaciju - kaže Darko za "Svet" .

Foto: Instagram

Darko Lazić

- Do sada smo sređivali samo urgentne povrede, one najkritičnije, ali sad su na red došle u ove koje dugo tinjaju, ali sam ih nekako trpeo.

Darko se sprema za novu operaciju, a njegova verenica Barbara Bobak uz njega je u svakom trenutku i posvećeno ga bodri kako ne bi izgubio veru da će sve biti kako treba.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija