• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2022

14:16

OTKRIVEN I KAŽNJEN NAPADAČ TIKTOKERA, ALI...! Okrivili takmičara, diskvalifikovali ga, a potom je demantovano nasilje!

printscreen instagram/wajwai

Estrada

OTKRIVEN I KAŽNJEN NAPADAČ TIKTOKERA, ALI...! Okrivili takmičara, diskvalifikovali ga, a potom je demantovano nasilje!

Podeli vest

WajWai pljuvao ljude po diskoteci u Smederevu

Prošle nedelje osvanula je vest da je tiktoker Andrija Milivojević, koji se predstavlja kao WajWai, brutalno pretučen kod muzeja u Smederevu. On je tu informaciju najpre potvrdio, da bi potom na Instagramu demantovao informaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrija lagan sam (@wajwai)

 

Juče je, navodno, otkrivenoko je napadač.

Naime, u muzičkoj emisiji takmičarskog karaktera, čiji je Wajwai voditelj, on i njegova koleginica obavestili su gledaoce da je Nikola Damjanović Krtina, jedan od kandidata, diskvalifikovan iz daljeg nadmetanja zbog navodnog nasilja.

 

- Večeras je trebalo da nastupi i Nikola Damjanović Krtina, međutim, zbog njegovog nasilničkog ponašanja, produkcija je odlučila da ga diskvalifikuje - rekla je voditeljka.

Foto: printscreen instagram/wajwai

Krtina

Krtina je dobio priliku da bude u "top 12" finalista, a njegov mentor je bio Relja Popović.

Inače, kako saznajemo od izvora bliskog WajWai-ju, povod za nasilje bio je taj što je tiktoker navodno te večeri pljuvao ljude po diskoteci u Smederevu.

Damjanoviću je snimio stori na Instagramu i sebe nazvao "nasilnikom". Njegov mentor Relja je u emisiji prokomentarisao ovaj slučaj.

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

Relja Popović

- Negde sam želeo da imamo jednog repera u šouu i pokušali smo sa njim da napravimo neki dogovor, nažalost do toga nije došlo, dogodilo se nešto što nikako nije smelo da se desi. Ja sam se nadao da će se on pokazati kao dobar čovek, ali žao mi je što nije tako, iako negde u dubini duše verujem da ima dobru dušu - rekao je Relja.

 Krtina je na svom Instagramu komentarisao i Teodoru Džehverović, članicu žirija, i nazvao je "ku*vom", zbog toga što je žestoko osudila njegov potez.

Foto: printscreen

Teodora Džehverović

- Meni nije žao Krtine, meni je žao svakoga ko je u njegovoj blizini. Zakleo se da će biti odgovoran i poslušan, kao šokirana sam, ali i nisam, jer sam u startu videla da nije sam svoj. Dečko, treba da te bude sramota, i treba da te bude sramota i treba da budeš primer kako ne treba čovek da se ponaša u životu, a pogotovo ne u ovom poslu - rekla je Teodora.

Nakon cele drame, tiktoker se ponovo oglasio i demantovao i da je pretučen, kao i da je napadač Krtina.

Foto: printscreen instagram/wajwai

 

Evo šta im je tiktoker porukčio:

Foto: Instagram/printscreen

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija