• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2022

18:24

ODREĐEN PRITVOR MANIJAKU IZ HRVATSKE KOJI JE PRETIO SANDRI AFRICI KLANJEM! Uhodio je godinama, pretio njoj i njenim bližnjima...

ATAIMAGES

Estrada

ODREĐEN PRITVOR MANIJAKU IZ HRVATSKE KOJI JE PRETIO SANDRI AFRICI KLANJEM! Uhodio je godinama, pretio njoj i njenim bližnjima...

Podeli vest

Manijak koji je napao Sandru Afriku ostaće u pritvoru!

Kako saznajemo, mladić koji je napao pevačicu Sandru Afriku uhapšen je i određen mu je pritvor!

- Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje 25.04.2022. godine osumnjičenom L.R.(1993.) zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti, te je nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i određeno - potvrđeno je za Informer.rs iz Tužilaštva. 

Podsetimo, Sandru je manijak iz Hrvatske napao usred lokala, a kako je izjavila, proganja je već godinu dana. On je Prodanovićevoj poručio da će je "zaklati" ako se ne javi, a danas je došao i pratio pevačicu da bi joj na kraju prišao u lokalu.

Foto: Prntscreen

Sandra Afrika

Policija je poslala tri parole kako bi ga pronašli, a Sandra je bila u policiji u Novom Beogradu gde je dala izjavu.

Povodom ovog događaja oglasio se tada i Sandrin menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša.

- Tačno je. Upravo se desio incident. Sva sreća pa je bilo ljudi u restoranu inače ko zna kako bi se to završilo. U pitanju je nepoznat čovek koji Sandru proganja godinu dana. Policija je odmah reagovala i trenutno tragaju za tim licem. Mene je taj čovek zvao i poručio da će da je zakolje ako mu se ne javi na telefon. U pitanju je verovatno psihički poremećena osoba koja je njen fan. Policija je blokirala Novi Beograd i verujem da će mu ući u trag gde se sakrio - rekao je Mikiša.

Nakon što je manijak uhapšen, oglasila se i pevačica koja je iznela samo neke od jezivih detalja koje je trpela godinama.

- Sada sam okej, uhapšen je. Donekle sam i smirena, trenutno, jer znam da je zatvoren. Al' opet oni će ga poslati u Osijek. Tamo će ostati. Ne znam iskreno. Ja opet idem u policiju i menadžer moj je dao izjavu i sestra moja i moja drugarica koja je sedela sa mnom u tom restoranu u kom se on pojavio. Mrtav 'ladan je došao iz Osijeka. Policija ga je pitala kojim povodom je on došao u Beograd. On je rekao da je on sa mnom u vezi i da je došao da se sa mnom pomiri. Dečko nije kako treba. Duševni bolesnik. Istripovao je da je sa mnom - rekla je Afrika za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija