• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D.S.

28.04.2022

16:28

SVI SVEDOCI SU ISPITANI Muškarac snimio kako siluje sestru našeg poznatog repera, SNIMAK NA VEŠTAČENJU!

Shutterstock

Estrada

SVI SVEDOCI SU ISPITANI Muškarac snimio kako siluje sestru našeg poznatog repera, SNIMAK NA VEŠTAČENJU!

Podeli vest

Svi svedoci u ovom slučaju su, kako se navodi, ispitani, a među njima i majka muškarca koji se sumnjiči da je silovao V. S. (41)

Svi svedoci u ovom slučaju su, kako se navodi, ispitani, a među njima i majka muškarca koji se sumnjiči da je silovao V. S. (41)

Istraga u slučaju navodnog silovanja sestre poznatog repera, V. S. (41) je, kako gorepomenuti portal saznaje, i dalje je u toku, a trenutno se veštači snimak iz njenog telefona na kojem se vidi, kako ona tvrdi, seksualno zlostavljanje muškarca kojeg, prema njenim tvrdnjama, ona ne poznaje. 

Svi svedoci u ovom slučaju su, kako se navodi, ispitani, a među njima i majka muškarca koji se sumnjiči da je silovao V. S. (41).

Podsetimo, ona je bila u jednoj kafani u centru Beograda sa dva prijatelja od kojih jedan ima 81 godinu, drugi 60 i muzičar je. Tu su večerali i poprilično popili. Nakon dva sata krenuli su dalje, a sa njom je krenuo samo muzičar.

- Promenili su kafanu i otišli u drugu nedaleko od te prve. Tu im se pridružilo društvo tog muzičara, kako se pretpostavlja, još dva muškarca. Tu su još prilično popili, a potom je ona u stanju potpune alkoholisanosti tražila taksi da ide kući. Međutim, tada joj je jedan od njih, navodno, rekao da ima prevoz. Sledeće čega se seća je da se budi naga u nekoj kući i da nakon nekoliko dana primećuje da joj nedostaje medaljon sa likom Device Marije, oko 150 evra i u svom telefonu pronalazi snimak koji traje tri sata, a na kojem se vidi kako joj nepoznato muško lice prilazi i ima seksualni odnos kojem se ona protivila. Kada je pokušala da dobije muzičara, on joj je dao broj tog svog prijatelja koji nije hteo da joj se javi na telefon. Takođe, ispostavilo se da se sve odigralo upravo u kući tog muzičarevog prijatelja. Potom odlazi u policijsku stanicu i prijavljuje slučaj - rekao nam je sagovornik iz istage ovog slučaja.

Takođe je dodao da je V. S. kada se probudila u pomenutoj kući naišla na majku muškarca u čijem domu se probudila.

Kada se probudila ona je u toj kući naišla na majku tog muškarca koji je osumnjičen za silovanje V. S. Ta žena je saslušana u policiji kao glavni svedok. Prema nezvaničnim informacijama, ta žena joj je rekla da ne paniči i da "joj se nije dogodilo ništa strašno" - rekao nam je sagovornik iz istrage.

Takođe, lekarski pregled V. S. je završen i čeka se da se svi dokazi, odnosno, veštačenja završe, pa da se u skladu sa tim vidi da li ima elemenata da se slučaj pred tužilaštvu.

Inače, V. S. (41) je ranije prijavljivala svog brata repera za nasilje u porodici. Pre dve godine, ona je podsetimo, prijavila policiji da ju je on pretukao na Novom Beogradu nakon svađe u jednom restoranu brze hrane u kom su ručali.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija