• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/M.K

06.05.2022

15:55

KAO IZ BAJKE! Luna i Marko kupili imanje na selu pogledajte šta sve imaju

Printscreen

Estrada

KAO IZ BAJKE! Luna i Marko kupili imanje na selu pogledajte šta sve imaju

Podeli vest

Marko Miljković i Luna Đogani počastili sebe jednim seoskim imanje, u kom planiraju da uživaju

Marko Miljković i Luna Đogani, kupili su veliko imanje na selu, tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada god požele da se skolone iz grada.

Foto: printscreen

Marko i Luna kupili imanje na selu

- Prošle godine pala jedna neketnina, ove godine pala još jedna nekretnina. Kupili smo imanje na selu, nekad eto malo da se sklonimo, možda i napravimo nekim biznis s tim, ko zna. Ali sigurno ćemo iskoristiti veoma dobro, planiramo da ga sredimo, trebaće nam malo vremena - rekao je Marko koji se obratio na njihovom jutjub kanalu, a onda se Luna nadovezala:

Foto: printscreen

- Kupili smo plac sa zidovima, gde mi treba da napravimo krov, ploču, prizemna je kuća u pitanju. Veliki je plac, 13 ari, ima i bunar u dvorištu koji planiramo da ostavimo tu.

Foto: printscreen

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kutak za beg

pre 1 godinu

Vikendica za beg od porodice i ZENE NA ODREDJENO VREME , tajno skroviste za zenske Vozi Misko...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija