• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

09.05.2022

10:11

BAŠ IH JE POTERALO! Nikolinine i Vidojeve komšije otkrivaju kakve su sve probleme imali!

Instagram/printscreen

Estrada

BAŠ IH JE POTERALO! Nikolinine i Vidojeve komšije otkrivaju kakve su sve probleme imali!

Podeli vest

Nikolina Pišek, poznata voditeljka izgubila je supruga iznenada, a komšije iz njihove zgrade sada otkrivaju pojedinosti o poznatom bračnom paru

Vidoje Ristović (44), istoričar umetnosti, iznenada je preminuo u subotu posle ponoći i njegovom iznenadnom smrću svi su šokirani. Njegova supruga Nikolina imala je snage samo da potvrdi da joj je muž preminuo. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Komšije iznenađene Vidojevom iznenadnom smrću

Njihove komšije otkrile su kako su izgledali Vidojevi poslednji dani, kao i gde je bila Nikolina u tom periodu.

- Malopre smo pročitali da je Vidoje preminuo. Tuga, mlad čovek. U poslednje vreme nam je delovao da se malo zapustio, dosta se ugojio. Videla sam ga, čini mi se, pre dva dana. Stajao je tu pred zgradom i pušio tompus, mislim da je čekao nekog. Delovao je nervozno i besno, kao da negde žuri. Sećam se da je pogledao u sat, evo i sad se naježim kad se toga setim. Ja sam tada krenula na pijacu. Evo, i sad stoji opušak ispred zgrade. Nikolinu nisam duže vreme videla ovde, verovatno je u Hrvatskoj. Mnogo mi je žao nje, njoj je sad najteže. Ona se uvek lepo javljala, šetala je kuče tu po kraju. U stanu se ta tragedija nije desila sigurno, mi bismo to znali, dolazila bi i Hitna pomoć. Verovatno je bio negde van stana. Baš ih je poteralo nešto - prvo ona nesreća s gasom u Hrvatskoj, sad ovo. Užas - rekla nam je komšinica iz zgrade koja je insistirala na anonimnosti.

U obližnjim kafićima ističu da su viđali pokojnog Vidoja i njegovu suprugu.

- Dolazio je, bio nam je čest gost. Bio je galantan, uvek je ostavljao bakšiš. Često mu je društvo pravila i žena s kučetom. Malopre smo čuli šta se desilo i baš nam je žao - rekao nam je jedan od zaposlenih u kafiću, koji se nalazi na manje od 100 metara od zgrade gde je Ristović živeo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija