• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

09.05.2022

11:36

OGLASILA SE NIKOLINA: JEDVA PRIČAM, NISAM U KUĆI U KOJOJ SMO ŽIVELI! Voditeljka progovorila o uzroku smrti muža!

Instagram/printscreen

Estrada

OGLASILA SE NIKOLINA: JEDVA PRIČAM, NISAM U KUĆI U KOJOJ SMO ŽIVELI! Voditeljka progovorila o uzroku smrti muža!

Podeli vest

Voditeljka Nikolina Pišek prvi put se oglasila od smrti supruga Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo u subotu

Vidoje Ristović se samo par sati pred smrt osećao lepo, te je sa svojom ćerkicom Unom boravio u muzeju, što je i objavio na svom Instagram profilu. Njegova supruga, poznata voditeljka Nikolina Pišek ostala je neutešna, a u datom trenutku se nalazila u Zagrebu, pa je nakon stravične vesti došla u Beograd.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Voditeljka nema snage da govori... Vidoje i Nikolina

Pišekova se nekon smrti supruga sada prvi put oglasila:

- Grozno se osećam, skoro da jedva pričam. Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živela ranije. Hvala na razumevanju, ne bih više da komentarišem - rekla je Nikolina.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija