• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

10.05.2022

16:57

NIKOLINA O MASERKI KOJA JE BILA SA VIDOJEM U TRENUTKU SMRTI! Evo šta traži!

Estrada

NIKOLINA O MASERKI KOJA JE BILA SA VIDOJEM U TRENUTKU SMRTI! Evo šta traži!

Podeli vest

Nikolina Pišek se oglasila o maserki koja je bila pored njenog supruga Vidoja u trenutku njegove smrti

Nikolina Pišek pre nekoliko dana je ostala bez supruga, Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini.

Foto: Instagram/printscreen

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Voditeljka se sada oglasila i otkrila kako se oseća posle tragedije, te prvi put spomenula maserku koja se našla u trenutku smrti istoričara umetnosti.

- Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Sto se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja - izjavila je Nikolina Pišek.

Podsetimo, suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je posle masaže. Obdukcija je utvrdila da je do smrti došlo usredrespiratorne insuficijencije, a za mesec danA će biti gotove toksikološke analize.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Shedow

pre 1 godinu

A,da nije tu malo bilo viagre,nocne masaze se ne rade tek samo tako....pa sad neko hoce sve da to zataska

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17