• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2022

13:53

NIKOLINA PIŠEK NEUTEŠNA STIGLA NA GROBLJE! Voditeljka u suzama - evo sa kim je došla! (FOTO)

printscreen

Estrada

NIKOLINA PIŠEK NEUTEŠNA STIGLA NA GROBLJE! Voditeljka u suzama - evo sa kim je došla! (FOTO)

Podeli vest

Vidoje Ristović, suprug voditeljke Nikoline Pišek, biće sahranjen danas na Novom groblju

Među prvima na groblje je stigla neutešna Nikolina Pišek, koja je sve vreme plakala i nije krila koliko joj je teško zbog gubitka supruga.

Foto: Informer

Nikolina Pišek stigla na sahranu Vidoja Ristovića

Sa Nikolinom došao je i otac pokojnog Vidoja Ristovića, Miša Grof.

Nikolina se nakon smrti supruga oglasila i otkrila koliko joj je teško pala iznenadna smrt Vidoja Ristovića, koji nas je napustio u 44. godini.

- Grozno se osećam, skoro da jedva pričam. Još uvek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živela ranije. Hvala na razumevanju, ne bih više da komentarišem - rekla je Nikolina za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 1 godinu

Majka je tu, majka kojoj je jedinca umro i majka koja ga je najvise volela ……

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija