• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

13.05.2022

07:20

ANA I MILICA ZARATILE ZBOG PESME! Nikolićka je otpevala, a Pavlovićeva kupila!

Insajder

Estrada

ANA I MILICA ZARATILE ZBOG PESME! Nikolićka je otpevala, a Pavlovićeva kupila!

Podeli vest

Nije retka pojava da kolege sa estrade zarate zbog pesama koje im neko "ukrade", a prema rečima našeg izvora, Ana Nikolić i Milica Pavlović nisu u dobrim odnosima baš zbog toga što je Milica objavila pesmu koju je Ana snimila.

Ana Nikolić besna je na Milicu Pavlović jer joj je maznula hit "Provereno"! Tu pesmu prva je u studiju otpevala Ana, ali nije je platila niti kaparisala. To je iskoristila njena koleginica Milica, koja je odlepila čim je čula tu pesmu, odmah ju je kupila i objavila!

"Provereno" je brzo postao hit, već mesec dana je među najslušanijim na Jutjubu, gde ima 4,9 miliona pregleda.

Foto: HIT dodatak/informer

Ana Nikolić, pevačica


- Ana je ranije pričala da joj se dopada kako Milica gradi karijeru, ali sve se promenilo kad je Pavlovićeva objavila "spornu" pesmu. Ana ju je tad u besu obrisala sa Instagrama! - priča naš izvor.
Autor te pesme Dragan Brajović Braja objasnio je kako je došlo do toga da Pavlovićeva dobije hit.

Foto: Foto : Moshi creative/ Mina

Milica Pavlović, pevačica


- Pesma "Provereno" pripada onome ko ju je platio. Ana je nije kupila, niti ju je kaparisala. Na kraju je nije ni objavila i ne vidim u čemu je problem. Nije kome je nuđeno, nego kome je suđeno! - rekao je Braja i dodao da mu je drago što je ta pesma hit:
- Milica je imala osećaj da prepozna pesmu i da je "iznese" i zato je sada ozbiljan hit. Žao mi je što Milica ponekad sve shvata lično, ona ne voli ovakav vid reklame. Ako mene pitate, ne smeta mi što se priča o ratu Milice i Ane, bitno je da je pesma slušana!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija