• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.05.2022

07:39

OVO MU JE BILO STROGO ZABRANJENO Barbara Bobak otkrila šta Darko Lazić NIKAKO nije smeo da radi: Nipodaštavali su me zbog njega!

Insajder

Estrada

OVO MU JE BILO STROGO ZABRANJENO Barbara Bobak otkrila šta Darko Lazić NIKAKO nije smeo da radi: Nipodaštavali su me zbog njega!

Podeli vest

Barabara Bobak je nakon raskida sa Darkom Lazićem nastavila život dalje, ali interesovanje za detalje njihove sad već bivše veze i dalje ne jenjava.

Barbara Bobak, pevačica i bivša devojka Darka Lazića, ponovo je u emisiji je progovorila o vezi sa Darkom Lazićem, ali i o tome kako i na koji način joj je veza sa njim pomogla, ali i odmogla u sopstvenoj karijeri.

Foto: Printscreen

"Duplo gora" naziv je nove pesme Barbare Bobak koja je postala prepoznatljiva kao devojka, sada već bivša, popularnog pevača Darka Lazića.

U novoj epizodi emisije "Puls Srbije" Barbara je odgovorila na pitanje da li novom pesmom šalje poruku nekadašnjem partneru i da li je spremna za novu ljubav, ali i nove poslovne uspehe.

Foto: Printscreen

- Darko je apsolutno zaslužan za to što se o meni priča. Ali, u mom poslu i mojoj karijeri mu apsolutno nije bilo dozvoljeno da se u bilo šta meša. Preko te veze sam dobila publicitet, koji me je i kočio, zato što sam ja morala da se perem jer sam nečija devojka - otkrila je Barbara i objasnila kako joj je veza sa Darkom i pomogla i odmogla:

Foto: Printscreen

- Zato što se nipodaštavalo i i dalje se nipodaštava sve što ja radim, zbog moje veze sa Darkom, koja nema dodirne tačke. Veza sa Darkom mi je i pomogla i odmogla - ispričala je Barbara Bobak.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija