• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

20.05.2022

09:15

EVO KAKO JE BILO NA VESELJU KOD SINA SUZANE JOVANOVIĆ I SAŠE POPOVIĆA! Ovi gosti su bili najveseliji

printscreen

Estrada

EVO KAKO JE BILO NA VESELJU KOD SINA SUZANE JOVANOVIĆ I SAŠE POPOVIĆA! Ovi gosti su bili najveseliji

Podeli vest

Sin Suzane Jovanović i Saše Popovića juče je izgovorio sudbonosno "DA " izabranici Tatjani, slavlje su upotpunili poznati gosti a njihovi dugogodišnji prijatelji koji su se latili mikrofona Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Lepa Brena i mnogi drugi

Sin Suzane Jovanović i Saše Popović, Danijel juče je izgovorio sudbonosno "DA", izabranici Tatjani u jednom luksuznom restoranu u prestonici. Među gostima bilo je dosta poznatih koji su njihovi privatni prijatelji Snežana Đurišić koja se u jednom momentu "latila mikrofona" i dovela atmosferu do usijanja.

Pevačica Ana Bekuta koja je nedavno izgubila svog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjica zbog kojeg je i dalje vidno utučena, ipak je došla da ispoštuje prijatelje Suzanu i Sašu i u jednom momentu je zapevala njene najveće hitove

Lepa Brena je svoju karijeru započela baš sa Popovićem pa se predopstavljalo da će ona pevati njihove stare hitove, što je na kraju i uradila svi gosti su tokom cele proslave bili na nogama i vidno proslavljali sa mladencima njihov najsrećniji dan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija