• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

20.05.2022

09:28

KO JE SNAJKA SAŠE POPOVIĆA! Evo gde su se upoznali Danijel i Tijana i šta Suzana ima da kaže o njoj!

Instgram

Estrada

KO JE SNAJKA SAŠE POPOVIĆA! Evo gde su se upoznali Danijel i Tijana i šta Suzana ima da kaže o njoj!

Podeli vest

Danijel je svoju izabranicu, a od juče i suprugu, upoznao na radnom mestu, a roditelji Suzana i Saša, za nju imaju samo reči hvale

Sin Suzane Jovanović iz prvog braka, Danijel, juče je izgovorio sudbonosno "da" sa svojom dugogodišnjom devojkom, Tijanom.

Foto: printscreen

Danijel i Tijana

Foto:  

Njih dvoje su napravili glamuroznu svadbu za pamćenje u prestižnom beogradskom restoranu, a među najveselijima su bili roditelji mladenaca. Predvodili su Suzana, ali i Saša Popović, koji je Danijela prihvatio kao svog sina.

Danijel je upoznao svoju sadašnju suprugu na poslu, a ljubav se rodila odmah.

Šarmantna mlada je po zanimanju šminkerka i radi mejk-ap za mnoga televizijska lica, ali i glumce. S druge strane, Danijel radi u "Grandu", u režiji, kao ton-majstor.

Foto: Novak Đurović

Suzana Jovanović i Saša Popović

Foto:  

Pevačica je jednom prilikom rekla da je prezadovoljna snajkom.

- Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu - pričala je Suzana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija