• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

21.05.2022

11:40

DRAMA! Devito razlupao automobil od 100.000 evra?! Reper doživeo peh koji će ga skupo koštati?!

Estrada

DRAMA! Devito razlupao automobil od 100.000 evra?! Reper doživeo peh koji će ga skupo koštati?!

Podeli vest

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, u noći između petka i subote navodno je razlupao svoj automobil u jednoj garaži

Naime, kako se navodi, Devito je svojom džipom marke "Land Rover", čija se cena kreće oko 100.000 evra, udario u drugo vozilo, koje je bilo parkirano.

Još uvek nije poznato na koji način je reper doživeo peh, ali nema sumnje da će ga popravka  četvorotočkaša skupo koštati...

Podsetimo, Devito je poznat u javnosti po tome što uvek nosi belu fantomku, a često se kometariše i reperov stajling, koji ponekad koštaju i do vrtoglavih 100.000 evra. Ljubenović je na jednom svom nastupu na ruci imao sat od 70.000 evra, kao i šarenu kombinaciju poznatog modnog brenda.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija