• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

27.05.2022

13:45

ZADOVOLJSTVO POMEŠANO S GORČINOM! Mirjana otkrila kako je Devin reagovao kada je čuo da je sud presudio da mu je Miroslav otac!

printscreen

Estrada

ZADOVOLJSTVO POMEŠANO S GORČINOM! Mirjana otkrila kako je Devin reagovao kada je čuo da je sud presudio da mu je Miroslav otac!

Podeli vest

Devin Antonović zadovoljan je presudom koju je sud u Beogradu doneo na osbnovu izjava svedoka i dokaza koje je dostavio u proicesu koji je vodio protiv Miroslava Ilića, ali ipak nije najsrećniji nakon svega

Devinova majka Mirjana, otkrila je kako je on podneo informaciju o presudi kao i koliko je njoj teško pao ceo proces:

Foto: Facebook printscreen

I zadovoljan i nezadovoljan... Devina Antonović

- Ova borba sa Miroslavom je neizmerno bila iscrpna, sa duševne, fizičke i finansijske strane. Bilo je i raznih zlotvora koji su vređali i provocirali, a nisu poznavali ni nas ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutal isve do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima - govori Mirjana i ujedno se zahvaljuje Lepoj Breni na pomoći i podršci.

- Našoj Breni svaka čast, bila je uz nas od prvoga dana, pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter - ističe Mirjana koja je otkrila kako je njen sin Devin reagovao kada je sud dokazao da je Miroslav Ilić njegov biološki otac - izjavljuje Mirjana i otkriva kako je Devin reagovao na presudu.

Foto: Informer

Brena je bila jedan od Mirjaninih svedoka

- Devin je još uvek bio na poslu kada sam mu javila vest o sudskoj presudi. On je poslednji saznao. Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodni momenat. Kad je konačno čuo moje reči, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan? Odgovorio mi je "Da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomešano sa gorčinom. Da do ovoga nikada nije trebalo doći." To nije bila njegova želja - smatra ona.

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić

- Miroslav presudu ni ne mora da pročita. On i ja znamo istinu. Mislim da je sa njegove strane bilo samo odugovlačenje neminovnog. Ja znam da on obožava Devina samo ne znam ko je bio toliko vredan tog njegovog velikog samoodricanja i ogromne žrtve. Nije mu ni malo lako. Slušao je pogrešne ljude i loše savete advokata koji su gledali svoje interese i koji su u ovom slučaju jedini pobednici - ističe Mirjana i za kraj otkriva.

- Devin Antonović Ilić će sad konačno moći da dođe u Srbiju na odmor bez stresa. Ja ću se vratiti na jesen. Ima još dosta toga da se obavi. Zahvaljujemo se mnogima koji su bili uz nas i davali nam podršku i snagu da istrajemo do kraja. Treba pod hitno zahtevati izmenu ovog zastarelog zakona koji je već odavno izmenjen u čitavom modernom svetu - zaključuje Mirjana Antnonović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago

pre 1 godinu

Tata na silu.Da je maloletan pa da dobije neku paru,ovako......Tu presudu mogu da okace o "klin"onako za ukras,Brena pogotovu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija