• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - S. K.

28.05.2022

07:40

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA POSLE PRESUDE OTVORILA DUŠU! Mirjana: Moj Devin neće pare, samo želi da ga otac zagrli!

printscreen

Estrada

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA POSLE PRESUDE OTVORILA DUŠU! Mirjana: Moj Devin neće pare, samo želi da ga otac zagrli!

Podeli vest

Mirjana Antonović (65) kaže da Devin (36) neće tražiti nasledstvo od Miroslava Ilića (71), već da samo želi da zagrli svog oca!

Bivša ljubavnica "slavuja iz Mrčajevaca" tvrdi da je u četvrtak u Americi, gde živi sa sinom, dobila prvostepenu presudu Višeg suda iz Beograda da je Devin pevačev sin!

Zadovoljni presudom

Mirjana objašnjava za Informer da njenog naslednika nikada nije zanimala Ilićeva imovina, već da dokaže ko mu je otac.

Foto: e-stock

Mirjana Antonović se oglasila za Informer

- Devin nikada nije, niti će išta tražiti od Miroslava! Ne zanimaju ga ni nasledstvo, ni novac. On je lekar specijalista, koji dobro zarađuje i ima lep život. Devin nije tužio Miroslava zato što mu je potreban novac, već da bi se otkrila istina! Želi da jednog dana potomcima može da kaže ko mu je otac, a ko njihov deda, pradeda... - kaže Antonovićeva i dodaje da je njen sin zadovoljan presudom, ali da i dalje pati što nije rastao uz oca:

- Kad sam mu javila da je sud potvrdio da je Ilićev sin, u trenutku je zastao i zanemeo. Pitala sam ga da li je srećan. Rekao mi je: "Zadovoljan sam... Ta odluka je u isto vreme i slatka i gorka. Moja najveća želja bila je da zagrlim oca, a ona mi se nije ispunila!"

Odbio DNK

Kako Informer saznaje, Miroslav će uložiti žalbu na presudu Višeg suda u Beogradu. To potvrđuje i Antonovićeva.

- Očekujem da će se žaliti! Mislila sam da će Miroslav doći sebi, ali očigledno nije! Šta drugo očekivati od čoveka koji nije osetio moralnu obavezu da bude uz svoje dete? Nek se žali, istina je na našoj strani - kaže Mirjana.

Foto: printscreen

Miroslav Ilić će uložiti žalbu na presudu Višeg suda

 

Ilić je tokom suđenja odbio da uradi DNK test, pa je Viši sud odlučio na osnovu priloženih dokaza: izjava svedoka, fotografija, snimaka, pisama... Pevač na presudu ima pravo žalbe od 15 dana, a ako se ona usvoji, postupak se vraća prvostepenom sudu na ponovno suđenje.

Devin: Video sam oca samo jednom

Devin je nedavno izjavio da mu je žao što nije imao dobar odnos s pevačem:

- Miroslav i ja smo se sreli samo jednom kada sam bio baš mali. Da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, ubeđen sam da do ovakvog narušavanja odnosa ne bi ni došlo. Žao mi je što se prema meni nije postavio kao pravi otac!

Brena: Drago mi je što je pravda pobedila

Lepa Brena, koja je svedočila u Devinovu korist, kaže da je srećna zbog presude:

- Drago mi je što je pobedila pravda! U Srbiji bi trebalo uvesti zakon o obaveznom DNK testiranju u ovakvim slučajevima, jer bi mnogo dece tako saznalo ko su im biološki roditelji.

REAKCIJE JAVNOSTI 

Zorica Marković: Nek prihvati sina
- Ima koliko hoćeš vanbračne dece na estradi, samo se ne priča o tome. Pevači uvek daju gol u gostima! Svašta su radili po turnejama, a samo je Miroslav nadrljao. Nema razloga da sada ne prihvati sina.

Nada Obrić: Znalo se da mu je sin
- U našoj branši se sve zna, pa i ko ima vanbračnu decu. Očekivala sam da će presuda potvrditi da je Miroslav Devinov otac! Nije mi jasno zašto je odbijao da uradi DNK analizu?! Time je pokazao da je sve istina.

Nada Topčagić: Sve mi je sumnjivo
- A kako sud zna da je on Devinov otac kad nije urađen DNK?! Miroslav je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koje svi jure. Mirjana je svesno ušla u šemu sa oženjenim čovekom, a onda se javila posle 30 godina, tvrdeći da je rodila njegovo dete. To mi je sve sumnjivo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija