• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/ Milica Kokotović - Dina Sajeh

28.05.2022

15:30

DEVIN JE KAPITAL! JAVNOST ISPIRA USTA NJIMA! Estrada se oglasila o presudi da je Antonović sin Miroslava Ilića

printscreen

Estrada

DEVIN JE KAPITAL! JAVNOST ISPIRA USTA NJIMA! Estrada se oglasila o presudi da je Antonović sin Miroslava Ilića

Podeli vest

Mirjana Antonović je godinama pokušavala da dokaže da je Miroslav Ilić, pevač narodne muzike, biološki otac njenog sina Devina. Ovaj sudski proces trajao je godinama, a sada je, prema njenim tvrdnjama, doneta i presuda.

Juče je Mirjana Antonović objavila da je stigla presuda za spor oko priznavanja očinstva i da je nakon dugog niza godina konačno uspela da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina.

Foto: printscreen

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

Ovaj slučaj je dospeo u žižu javnosti ne samo zato što je u centru skandala legenda narodne muzike, već i zbog toga što je Mirjana, pored borbe da dokaže svoje tvrdnje, odlučila da pokrene inicijativu da se uvede "Devinov zakon" koji bi uneo ozbiljne promene u naše sudstvo.

Foto: Printscreen You Tube TV Grand

Devin Antonović

Naime, ona je počela da se zalaže za obavezno DNK testiranje u cilju dokazivanja roditeljstva, što bi skratilo sudski proces i smanjilo broj samohranih majki, pa ne čudi što je njena inicijativa naišla na veliku podršku, pogotovo od strane žena.

Informer.rs je odlučio da ispita kakvog je mišljenja naša estrada o ovom slučaju, kao i stavove prema ovom osetljivom pitanju. Mnogi od njih nisu želeli da daju komentar, ali po svemu sudeći - mišljenja su podeljena.

Foto: Printscreen You Tube

Lepa Lukić, pevačica

- Ne bih da se zameram kolegama, ne bih htela da bude pogrešno protumačeno, ne znam šta je istina od svega toga - želela je da ostane suzdržana Lepa Lukić.

Foto: printscreen instagram

Goca Božinovska, pevačica

Goca Božinovska nije osudila kolegu, ni zbog vanbračnog deteta, ni zbog odbijanja očinstva, jer kako kaže, ima na šta da bude ponosan, a u životu se dešavaju i takve stvari:

Zorica Marković je poznata kao neko ko nema dlaku na jeziku, pa ni ovaj put se nije ustručavala da kaže svoje mišljenje na ovu temu. Pevačica je vrlo uzdržana po pitanju presude, pre svega jer se Miroslav još uvek nije zvanično oglasio tim povodom:

Foto: Privatna arhiva

- Nije mi jasno šta više diraju čoveka? Doneta je presuda, ali on je još uvek nije video. Kad bude video dokaze i izjave, onda ću komentarisati. Znajući njega, on bi priznao da je njegov sin. Miroslav je dobar čovek. I da mu se omaklo, rekao bi. Nije prihvatio da radi DNK - ima pravo na to. A što se tiče uvođenja zakona o obaveznom DNK testiranju, ne znam... Sve mi je to nedorečeno. Još se to nije raščivijalo. Ovo se vuče predugo, traje godinama... Miroslavu bih poručila "Opušteno, uživaj, živi dostojno umetniku kakav si uvek i bio, a na kraju, šta bude - biće" - zaključila je Zorica.

Dragana Katić koja je samohrana majka priznaje da je tema vrlo delikatna, ali kao neko ko je sam odgajao dete, razume koliko je Mirjani bilo teško:

Foto: Novak Đurović

Dragana Katić

- To su njihove privatne stvari, a žao mi je zbog suđenja i što javnost ispira usta svima njima. Ali, razumem obe strane. Oni najbolje znaju kako im je bilo. Mogu da zamislim šta su ona i to dete prolazili kroz život. Ona i Miroslav su to uradili u zrelom dobu, a dete je bilo kolateralna šteta. Mislim da je trebalo da se završi sve van suda. Trebalo je to rešiti na miran način, ovako su svi sebi priredili veliki stres. Ljudski mi je neshvatiljivo da nisu mogli to da reše. Shvatam borbu žena za obavezno DNK testiranje, ali i ako se i donese takav zakon, to ne bi trebalo da se razvlači po javnosti. Ružno je i to su mnogo osetljive stvari - rekla je Dragana Katić.

Miroslav Ilić, koji je trenutno na putu, takođe je ljubazno odgovorio na naš poziv, ali povodom presude još uvek nije mogao da kaže ništa, jer je nije video:

- Ja još uvek nisam video presudu. Mirjana tvrdi da je doneta, ali to je samo reč, meni još uvek ništa nije stiglo, tek treba da vidim šta tu piše. Dok ne vidim presudu ne znam ništa. Ali, ako je stvarno tako kako ona kaže, uložiću žalbu - rekao je Miroslav za naš portal.

Jedna od malobrojnih koleginica koje su bile uz Miroslava od samog početka bila je Nada Topčagić. Ona ga je zdušno branila, ali je danas odlučila da ipak ostane suzdržana:

Foto: Youtube printscreeen

Oglasila se Nada Topčagić

- Ne bih to komentarisala stvarno. Ne mogu više da se bavim tom temom. Imam svoje mišljenje i na temu donošenja zakona o obaveznom DNK testu, ali ne bih se izjašnjavala za medije po tom pitanju.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Covek ce uloziti zalbu na cinjenicu da je dete njegovo? Velika kurva od coveka. Trebao si da ga dezis u gacama a ne da sada izigravas masu kao nije moje. Sram te bilo.

surovi

pre 1 godinu

Stalno se pitam ŠTA je svrha ove tužbe ... osim ako nije cilj da se cela Srpska Estrada popljuje i ocrni. To je verovatno u sklopu projekta da se kompletan Srpski narod prikaže kao loš, bez morala i odgovornosti !!! Tetkicu je ovo verovatno mnogo koštalo, ali nema veze, drugi su to već platili.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija