• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2022

21:05

RAT SE NASTAVLJA! Katarina Živković: "Neka laže bolje, da joj nos poraste!" Tamara Đurić joj nije ostala dužna! UPOREDILA JE SA BELOLUČENOM PAPRIKOM!

printscreen

Estrada

RAT SE NASTAVLJA! Katarina Živković: "Neka laže bolje, da joj nos poraste!" Tamara Đurić joj nije ostala dužna! UPOREDILA JE SA BELOLUČENOM PAPRIKOM!

Podeli vest

Rat između Katarine Živković i Tamare Đurić ne jenjava. Nakon što je Katarina Živković dala svoj poslednji komentar, Tamara Đurić joj nije ostala dužna. Ponovo je usledio niz uvreda upućene pevačici

Pevačica Katarina Živković i starleta Tamara Đurić i dalje vode rat, koji je započet kada je pevačica izjavila da neke devojke prikrivaju da se bave elitnom prostitucijom nazivajući sebe starletama, nakon čega se Tamara oglasila u želji da odbrani sebe i svoju profesiju.

Foto: printscreen

Katarina Živković i Tamara Đurić

Đurićeva je na svom instaram profilu odgovorila na pevačicin demant da se drogirala sa kolegom Darkom Lazićem:

- Prostakušo, šta znači "prešibala? Tu tvoju uličarsku terminologiju možemo da povežemo sa tvojim uličarskim ponašanjem, ali ne i da razumemo! Šmrkala si kokain i Darko je bolja riba od tebe i ti si leskovačka uličarka koja i dalje guguče i zavija. Smanji te psihoaktivne supstance, jer se ne uklapaju sa belolučenom paprikom na koju ličiš i mirišeš. Kažu da vam ta droga daje osećaj moći, ali to je, Katarina, samo osećaj! - napisala je Tamara, a zatim objavila još jedan tekst upućen Katarini:

Foto: printscreen

Tekst potpisa

- Prestani više da se kačiš na mene pod pseudonimom "komšinica Cica". Kapiram ja da vi pod dejstvom narkotika halucinirate i da si možda stvarno mislila da si komšinica Cica. Promeni dilera, pa te možda prebaci da napišeš neki dobar tekst. Ovaj zadnji si sigurno napisala sama kad si ušmrkala neku lošu drogu, a snimala te komšinica Cica Nokiom 33/10.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Tamara je zapretila Živkovićevoj snimkom u kome se vidi kako se, navodno, pevačica drogira sa Darkom Lazićem, a nakon toga je Katarina izjavila:

- Kirbi je prešibao pa utripovao da je postala Pinokio i veruje da će zbog laganja da joj poraste nos, a ujedno i da skrene pažnju elitnoj klijenteli da i dalje postoji. Zanimljivo je i da je počela, poput nekog stend ap komičara, da na prostački način zasmejava narod kačeći svoje epitete meni, a izgleda da najavljuje neki svoj novi princip po kojem je najpoznatija - rekla je pevačica i dodala:

- Možda ipak uspe da joj od laganja poraste nos kao Pinokiju posto joj ni ova 257 operacija nije pomogla, pa joj savetujem da se potrudi da bolje laže, jer ne vidim drugi način da joj nos poraste.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17