• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

03.06.2022

10:32

ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI SVAĐE ANDREANE ČEKIĆ I SAŠE LAZIĆA! Ovo je razlog zbog kog su završili na sudu?!

E - Stock

Estrada

ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI SVAĐE ANDREANE ČEKIĆ I SAŠE LAZIĆA! Ovo je razlog zbog kog su završili na sudu?!

Podeli vest

Juče je u Drugom osnovnom sudu trebalo da se održi ročište povodom tužbe koju je Saša Lazić pokrenuo protiv Andreane Čekić, međutim, pevačica se nije pojavila

Kako je Saša Lazić istakao, ovo je bilo treće ročište, a Andreana Čekić se navodno nije pojavljivala ni na prethodna dva.

Foto: E - Stock

Saša Lazić

Saša lazić pokrenuo je još jednu tužbu protiv pevačice i to za uvredu časti, iako se već neko vreme sude oko novca sa Jutjub platforme za pesmu "Cipele".

U izjavi za medije Lazić je otkrio da se on i Andreana sude zbog uvrede časti, jer je, kako kaže, pevačica iznela niz uvreda na njegov račun.

Foto: e-stock

Andreana Čekić

Kako se dalje navodi, reč je o izjavama gde je on alkoholičar, a davala mu je i druge epitete, međutim, to nije sve. Kako prenose domaći mediji, Andreana je navodno navodila ljude da ne kupuju pesme od njega.

Podsetimo, pesma "Cipele" koju je Andreana Čekić otpevala sa Emirom Đulovićem bila je dugo najveći hit, ali ona više ne postoji na Jutjubu. Autor pesme Saša Lazić tužio je pevačicu i potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a pre skidanja bilo ih je čak 90.000.000.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija