• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

08.06.2022

07:46

KAĆA SE IZNERVIRALA KAD SMO SELI ZA MLADENAČKI STO! Andreana Čekić progovorila o detaljima svadbe Grujićeve i Gobelje!

informer.rs

Estrada

KAĆA SE IZNERVIRALA KAD SMO SELI ZA MLADENAČKI STO! Andreana Čekić progovorila o detaljima svadbe Grujićeve i Gobelje!

Podeli vest

Katarina Grujić i Marko Gobeljić venčali su se prošlog četvrtka u kripti Hrama Svetog Save, a nakon toga velikom svadbom proslavili su ovaj čin, međutim, prema rečima kume Andreane Čekić, nije sve proteklo u redu

Kako je Andreana Čekuć, koja je bila kaćina kuma na venčanju, otkrila, pevačica se osećala loše nakon što je sela za mladenački sto zbog velikog pritiska javnosti i ne baš prijatnih novinskih natpisa:

Foto: Youtube printscreeen

Andreana Čekić

- Kad smo konačno seli za mladenački sto, kad su svi gosti došli ona se jako iznervirala, kaže: 'Kumo, pogledaj ovo'. Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome- rekla je Čekićeva u emisiji ''Premijera".

Foto: Foto: Marko Đoković

Katarina i Marko pred crkveno venčanje

Osim ove neprijatnosti, spekulisalo se i da je Andreana zaboravila burme što je kaći stvorilo još veću nervozi na dan svadbe, a sada je Čekićeva u emsiji "Amidži Šou" i o tome progovorila:

- Bilo je fenomenalno na svadbi, najviše sam se napila. Ja sam vesela kad popijem. Bilo je prelepo, najvažnije je da su oni presrećni i da se vole. Puno nas je pevalo, non-stop se nešto dešavalo. Nije istina da sam zaboravila burme da ponesem, oni su već imali burme pošto su se venčali, a istina je da sam uhvatila bidermajer- rekla je Andreana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija