• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.06.2022

08:26

OVAKO JE IZGLEDALA MILICA DABOVIĆ PRE ESTETSKIH OPERACIJA! Na prvu loptu je neprepozdatljiva!

printscreen

Estrada

OVAKO JE IZGLEDALA MILICA DABOVIĆ PRE ESTETSKIH OPERACIJA! Na prvu loptu je neprepozdatljiva!

Podeli vest

Bivša košarkašica Milica Dabović ulaže dosta truda, ali i novca u svoj izgled. Njeno lice, ali i telo, danas izgledaju potpuno drugačije u odnosu na početak karijere

Bivša košarkašica Milica Dabović od perioda kada se prvi put pojavila u javnosti do danas, dosta se razlikuje po fizičkom izgledu, ali ne jer su je stigle godine, već naprotiv, jer je dosta ulagala u njega.

Foto: printscreen instagram/stefanovamama13

Milica Dabović

Na društvenoj mreži Instagram isplivala je fotografija na kojoj se vidi koliko je velika njena transformacija.

Na toj fotografiji Milica ima tamnu kosu i izgleda potpuno drugačije nego danas, pa je iz tog razloga mnogi na ‘prvu loptu’ nisu ni prepoznali.

Ova fotografija izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa dok su jedni hvalili izgled poznate košarkašice, drugi smatraju da je preterala sa plastikom.

Milica je jednom prilikom priznala da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog karijere.

- Kao mlada uvek sam se "pućila" na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala - počela je Milica, pa nastavila:

- Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica. Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim. Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo.

Milica je navela i da postoje ljudi koji je osuđuju zbog promovisanja njenog dobrog izgleda i izvajane figure.

Foto: Privanta arhiva/Instagram

Milica Dabović

- Možda mi toliko zameraju zato što sam mama, a slikam se u kupaćem kostimu i znam kako da se slikam. Nikada mi to neće biti jasno, ali meni zameraju sve što uradim. Naš narod uvek ima nešto loše da ti kaže. Najgore mi je kada mi napišu kako se zbog svog deteta ne stidim tih slika. Zar nije lepše napisati: "Bravo" - prokomentarisala je, pa dodala kako bi sebe ocenila sa ocenom ne deset, nego sto.

- Sve u životu sam postigla radom. I u sportu ali i kada je reč o fizičkom izgledu. Kada radiš 500 trbušnjaka svakog dana kao što ja radim, onda ćeš imati "pločice" i zategnut stomak. Niko ne može da mi kaže da nema sat vremena dnevno za sebe - zaključila je Milica - izjavila je Milica jednom prilikom.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija