• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

12.06.2022

10:37

OSMEHOM KRIJE TUGU! Nikolina Pišek objavila fotografiju sa ćerkom i raznežila pratioce

Estrada

OSMEHOM KRIJE TUGU! Nikolina Pišek objavila fotografiju sa ćerkom i raznežila pratioce

Podeli vest

Voditeljka Nikolina Pišek objavila je fotografiju sa ćerkom na kojoj zagrljene poziraju i pratioce raznežila dirljivim opisom

Nikolina Pišek na Instagram profilu podelia je fotografije svoje mezimice na koju je veoma ponosna.Njih dve su pozirale zagrljene i nasmejane, pratioci su primetili da Nikolina i daljenosi crinu zbog smrti supruga i da osmehom krije tugu.

Foto: printscreen

Nikolina sa ćerkom Sofijom Unom

- Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam...", napisala je Pišek.

Foto: printscreen

Voditeljka Nikolina Pišek 8. maja ove godine izgubila je supruga Vidoja Risovića, sa kojim je 2014. godine dobila ćerku Unu Sofiju.Srpski istoričar umetnosti iznenada je preminuo u 44. godini u Beogradu. Nakon njegove sahrane pojavila se informacija da se Nikolina sa ćerkom slei iz Hrvatske, međutim, voditeljka se tim povodom nije oglašavala.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Inače, dan nakon Vidojeve smrti ona je kratko izjavila:

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - poručila je.

Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija