• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K. - N. K.

13.06.2022

07:20

POKLONILI ĆERKI ZA PRVI ROĐENDAN OGROMNU SVOTU NOVCA Luna i Marko oročili su u banci pare, evo koja cifra je u pitanju!

Marko Đoković

Estrada

POKLONILI ĆERKI ZA PRVI ROĐENDAN OGROMNU SVOTU NOVCA Luna i Marko oročili su u banci pare, evo koja cifra je u pitanju!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković juče su krstili ćerku, ali i proslavili njen prvi rođendan za koji su joj poklonili čak 10.000€.

Luna Đogani i Marko Miljković su ćerki Mii za prvi rođendan poklonili 10.000 evra! Rijaliti par je odlučio da na vreme obezbedi svoju mezimicu i stavi na štednu knjižicu novac koji će biti oročen u banci sve do njenog punoletstva.

Studije ili biznis

Foto: printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković sa ćerkom Mijom

- Marko i Luna misle na budućnost svoje jedinice i zato su uplatili na devizni račun 10.000 evra koje će pokloniti Mii kada napuni 18 godina. Njih dvoje sada lepo zarađuju od Jutjub kanala i reklamiranja brendova, tako da su bez problema deo ušteđevine odvojili za ćerku. Dugo su razmišljali šta da joj poklone za prvi rođendan, a da bude baš vredno. Na kraju su odlučili da je najbolje da to bude novac koji će joj više značiti kada odraste - priča izvor Informera blizak poznatom paru i dodaje da će njihova mezimica oročenim parama moći da raspolaže tek 2039. godine:

Grade etno-selo u Vojvodini

Luna i Marko nedavno su kupili plac od 16 ari u selu Mramorak kod Kovina i tu planiraju da grade vikendicu koju će izdavati. Rijaliti par je najavio da će u ovom mestu u Južnom Banatu otvoriti i pečenjaru.

- Novac će stajati na računu sve dok Mia ne napuni 18 godina. S tim novcem moći će da plati studije ili pokrene neki biznis ukoliko bude želela. Marko i Luna se svakako neće mešati u njene odluke.

Porodično slavlje

Pored keša, blogerka i di-džej iz Brusa juče su za svoju mezimicu priredili i gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu. Pre slavlja su se porodično okupili u crkvi, gde je mala Mia krštena.

Foto: Marko Đoković

Marko Miljković i Luna Đogani


- Marko i ja smo blagosloveni što smo njeni roditelji. Ona je divno i veoma pametno dete. Lepo je podnela krštenje i bila je baš mirna u crkvi. Obeležili smo taj važan datum s našim porodicama - kaže Luna, koja nije želela mnogo da govori o ćerkinom rođendanskom poklonu:
- Pripremili smo joj prigodan poklon, ali neka to ostane među nama, ne bih otkrivala o čemu se radi - rekla je Luna.


POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija