• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

13.06.2022

18:00

SLAĐANA MANDIĆ KAO MERLIN MONRO! Novi hit popularne pevačice obara sve rekorde! (VIDEO)

Promo

Estrada

SLAĐANA MANDIĆ KAO MERLIN MONRO! Novi hit popularne pevačice obara sve rekorde! (VIDEO)

Podeli vest

Sati prolaze sporo, godine prolaze brzo a vredna Slađana Mandić nekako od pocetka zna da je vreme na njenoj strani!

Posle dueta sa Željkom Samardžićem koji jr izbacila prosle godine, ovoga puta Sladjana Mandić obradovala je sve poklonike dobre pesme novom numerom "Sati".

Foto: Promo

Za ovaj spot i ovu pesmu Slađana je kao i mnogo puta do sada, osmislila do perfekcije svoj stajling i scenski izgled, a video produkciju potpisao je Haris Dubica, dok je pesmu radio Dino Muharemović.

Mnostvo statista, sjajan kostim i ceo spot u crno beloj tehnici, upucuju da je u ovaj spot ulozeno i vremena i emocija i energije.

Foto: Promo

Poznavaoci estradnih prilika kažu da je posle ove pesme, Slađanino visoko mesto na regionalnoj muzičkoj sceni više nego izvesno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija