• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2022

17:11

CECA VREDNO RADI SA SVOJIM KANDIDATIMA! Evo kako ih folk diva priprema za polufinale "Zvezda Granda" (FOTO)

ATA Images

Estrada

CECA VREDNO RADI SA SVOJIM KANDIDATIMA! Evo kako ih folk diva priprema za polufinale "Zvezda Granda" (FOTO)

Podeli vest

Uskoro će se održati polufinale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a Ceca Ražnatović, koja je od ove sezone pojačanje stručnog žirija, vredno radi sa svojim kandidatima

Ceca se maksimalno posvetila svojim kadidatima kako bi ih što bolje pripremila za polufinale koje će se održati u petak.

To potvrđuju i fotografije iz muzičkog studija folk dive, na kojima se vidi kako Ceca radi sa budućim zvezdama.

Foto: ATA Images

Ceca sa svojim kandidatima u muzičkom studiju

Ceca se odlično snašla u ulozi žirija, a pevačica je postala miljenica mnogim kandidatima, pa su tako svi želeli da budu u njenom timu. Kako se bliži finale, mesta je sve manje, pa su tako u timu folk dive ostali samo najbolji.

Foto: ATA Images

Ceca priprema kandidate za "Zvezde Granda"

Podsetimo, Ceca je ranije objasnila šta prava zvezda treba da poseduje s obzirom na to da je ona već dugi niz godina jedna od naših najpopularnijih pevačica.

- Mnogo je tu faktora. Svedoci smo da se na našim prostorima za proteklih nekoliko godina nije pojavila ni jedna velika zvezda. Zbog čega je to tako sigurno da bismo mogli da pričamo u nedogled. Za zvezdu mora da se poklopi mnogo stvari, od toga da budeš odličan pevač, do izgleda, harizme, stava i mnogo toga još. Naravno, potrebno je da se uloži mnogo truda i rada da bi se napravila zvezda. Bog vam da dar, na vama je da li ćete ga dalje razvijati ili nećete - rekla je Ceca ranije u intervjuu za "Super tv".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija